Festival anotador del masculí, tot i que acaba encaixant més del desitjat

El primer equip masculí ha assolit una victòria importantíssima per 33 a 38 vers l’Handbol Banyoles, el diumenge 3 d’abril, en un partit en el qual els nostres jugadors s’han adaptat a la perfecció al ritme trepidant del partit. Amb aquest triomf clau, seguim depenent de nosaltres mateixos per disputar les fases d’ascens.

Així doncs, el partit ha començat amb arribades per part dels dos equips i amb un alt percentatge anotador que, en el nostre cas, gràcies a la punteria de Jan Rof i Pau Ortega, ens permetia avançar-nos en el marcador (8 a 10). Tot i encaixar molts gols en aquest primer parcial, els nostres jugadors estaven còmodes amb el ritme del partit i aconseguien obrir una escletxa important a partir de l’entrada de Marc Aballí, el qual després d’una temporada sense disputar un partit, participava amb 3 dianes, marxant així amb el 16 a 21 al pas pels vestidors.

En la represa, la intensitat dels 2 conjunts no ha abaixat, els quals han continuat movent la pilota amb molta velocitat. D’aquesta manera, el recent incorporat Aballí ha continuat amb la seva festa particular per posar la màxima del partit (17 a 24), passats només els primers minuts de la 2a part. Els locals, per la seva banda, no s’han rendit en cap moment i han pogut mantenir-se vius en el partit, no obstant això, els nostres primeres línies Jan Rof, Pau Ortega i Jordi Sancho s’han encarregat de mantenir l’avantatge en l’electrònic, per acabar guanyant 33 a 38.

El nostre tècnic, Dani Ariño, ha assenyalat la importància de sumar els 2 punts: «Tal com està la classificació, no podíem punxar. És veritat que hem encaixat més del que estem acostumats, però el ritme del partit ha estat molt alt i ho hem sabut aprofitar. A més, tothom ha participat i ha sumat, i això és important».

Amb tot, quan resten 5 jornades perquè acabi la competició seguim depenent de nosaltres mateixos per acabar en la 2a posició, i rebrem, el dijous 7 d’abril, el CH La Salle Montcada, conjunt que se situa 2 punts per sota nostre en la classificació. «Estem convençuts que podem seguir així fins al final de temporada, però el més rellevant és anar partit a partit. En el pròxim enfrontament hem de recuperar el nivell defensiu i estar molt concentrats darrere, tot i que crec que l’equip que sàpiga controlar els moments difícils del partit serà qui s’endugui el triomf» ha sentenciat Ariño.

FOTO: Anna Maymús

Nielo Ballart

Leave a Reply