Nou triomf del femení per consolidar-se en la 1a Catalana

El sènior femení ha aconseguit una important victòria vers l’Handbol Banyoles, el diumenge 27 de març, després d’imposar-se 29 a 15 a un equip rocós. Tot i la igualtat vista en el primer parcial, les noies han sortit amb una altra actitud en la represa per donar un cop sobre la taula.

Així doncs, els primers minuts de l’enfrontament s’ha vist molta igualtat en el terreny de joc (5 a 5), amb alternatives per part dels dos equips. Amb el pas dels minuts, les nostres han començat a trobar-se més còmodes i han pogut obrir una escletxa en el marcador (12 a 8), tot i que les visitants han retallat distàncies abans del pas pels vestidors (12 a 10).

En la 2a part, el femení ha millorat l’actitud respecte a les represes de les darreres jornades, i amb una sòlida defensa i una encertada Maria Estévez sota pals, ha pogut posar terra per mig. A més, les noies, tot i un rocós Handbol Banyoles, han trobat un atac dinàmic i fluid que les ha permès vèncer per 29 a 15.

La jugadora Carlota González explica que el triomf ajudarà a l’equip a afrontar les pròximes jornades: «Estem molt contents del resultat, el qual ens donarà força i confiança de cara els pròxims partits. El nostre objectiu és demostrar qui som»

Amb aquesta victòria, el femení se situa a la 2a posició d’aquesta fase de permanència i segella la seva permanència a la 1a Catalana. En la pròxima jornada, l’equip visitarà la pista de l’HC Laietà Argentona-Maresme, equip que és actualment 7è.

Nielo Ballart

Leave a Reply