El femení guanya al CH Salle Montcada i segueix amb pas ferm cap a l’ascens

El nostre primer equip femení va aconseguir una victòria de mèrit davant del CH Salle Montcada per 36 a 25 que les permet seguir amb passes agegantades cap a l’ascens, el dissabte 23 de març. Tot i anar 3 dianes per darrera, un parcial de 9 a 0 entre els minuts finals del primer part i la represa va ser fonamental per encaminar el duel i sumar la 13a victòria en els darrers 14 partits.

L’enfrontament començava molt igualat, i tot i que Martina Pablo estava complint amb el seu objectiu de recuperar pilotes i sortir al contraatac, no trobàvem la manera d’escapar-nos en el marcador (8 a 8). Les rivals, per la seva banda, estaven còmodes amb el seu joc i això ho aprofitaven per obrir escletxa en l’electrònic (10 a 13). En el tram final de la 1a part, l’habilitat de Júlia Ponce i l’efectivitat de Clàudia Ribó des de l’extrem eren fonamentals per marxar al pas pels vestidors amb l’empat (16 a 16), després d’un parcial favorable per nosaltres de 3 a 0.

En la represa, les penetracions de Djuna Modrego des de l’extrem esquerre i les parades de Maria Estévez, que va estar quasi 10 minuts sense encaixar, van fer que les noies volessin i s’encaminessin cap al triomf (22 a 16). Tot i que les rivals ho provessin de totes les maneres, el femení ja estava entonat i no estava disposat a deixar perdre el partit (28 a 18). En el tram final de l’enfrontament, recital ofensiu de Judith Garcia per arrodonir el triomf (36 a 25) i allargar la nostra bona dinàmica.

Amb tot, les noies ocupen la 3a taula de la classificació i darrera que dona lloc a l’ascens, amb un avantatge de 4 punts respecte a les nostres immediates perseguidores. L’equip marxa satisfet a Setmana Santa, però sense abaixar els braços, i és que en la represa visitarem l’HC Perelló amb la intenció amb la nostra bona dinàmica.

Nielo Ballart

Leave a Reply