El femení venç i té més a prop l’ascens a Lliga Catalana

El nostre primer equip femení va guanyar 23 a 31 a l’HC Perelló, en un partit en el qual les noies van saber encarrilar en la primera part, el dissabte 6 d’abril. Amb el triomf, les noies sumen 14 victòries en les últimes 15 jornades, 6 d’elles de manera consecutiva, i es consoliden com un dels equips més en forma de la competició, aproximant-se a l’objectiu de l’ascens.

El partit no va arrencar de la millor manera pels nostres interessos, i és que en els minuts inicials encaixàvem un parcial de 6-2. El bon paper defensiu de Paula de Gispert i Helena Barajas i les bones intervencions de Laura Vidal sota pals eren claus perquè poguéssim igualar l’enfrontament. A més, les noies reaccionaven en atac, i conduïdes per Martina Pablo i Jana Vergara, capgiràvem l’electrònic al pas pels vestidors (12 a 18). En la represa, les noies van mostrar estar més centrades i arribàvem a obtenir una renda de 10 gols a favor, no obstant això, en els compassos finals van abaixar una mica el ritme amb el 23 a 31 definitiu.

Amb aquest triomf, el femení es manté en la 3a posició i darrera que dona l’ascens a Lliga Catalana, amb un avantatge de 4 punts quan resten 5 jornades perquè acabi la competició. En la pròxima jornada, les noies rebran la visita del CH Ascó, el dissabte 13 d’abril, amb la intenció d’aconseguir 2 punts d’or i fer un pas de gegant cap a l’ascens.

Nielo Ballart

Leave a Reply