El masculí supera un rival dur de pelar i fa un passet cap a les fases d’ascens

El nostre primer equip masculí ha aconseguit una victòria de prestigi, i és que els nois han guanyat 32 a 28 davant de la UE Sarrià, el dissabte 23 de març. Els gironins han demostrat ser un dels rivals durs de pelar i perquè només havien concedit una desfeta aquesta 2a volta de la competició, i els nostres nois han hagut de suar de valent la samarreta per capgirar el duel i treure 2 punts d’or de cara a les fases d’ascens.

En els minuts inicials, la UE Sarrià ha impregnat un ritme elèctric que ha sigut un mal de cap per a la nostra defensa (2 a 4). L’eficàcia de Jan Rof, però, era fonamental perquè els nostres nois creguessin en la remuntada (8 a 8). Les exclusions d’Héctor Gómez i Joan López-Arenas, no obstant això, queien com una llosa i això ho aprofitaven els gironins per tornar a obrir una escletxa en l’electrònic (10 a 13). En el tram final de la 1a part, Jordi Sancho es carregava l’equip a l’esquena, i amb 6 dianes, permetia capgirar el resultat, marxant amb el 18 a 17 al pas pels vestidors.

En la 2a part, igualtat total i alternatives per part dels dos conjunts, però amb un clar protagonista: Joan Costa, oferint un recital sota pals (22 a 22). En aquests instants, dubtes i nervis tant en el camp de joc com en la banqueta, no obstant això, l’equip no defallia i aprofitava el joc interior de Sergi German i la iniciativa de Jordi Sancho per seguir dominant en el marcador (26 a 24). L’eficàcia d’Arnau Domingo, a més, en els compassos finals, era determinant per sentenciar el partit (32 a 28) i sumar de nou una importantíssima victòria.

Amb la victòria, els nois aprofiten l’ensopegada de l’OAR Gràcia Sabadell per ampliar l’avantatge respecte als nostres immediats perseguidors a 5 punts, quan només en resten 10 de joc. L’equip li toca agafar forces merescudes aquesta setmana per retornar amb les piles carregades i afrontar el tram final de la temporada. El primer repte del masculí serà la sempre difícil pista de l’Handbol Bordils, el diumenge 7 d’abril.

Nielo Ballart

Leave a Reply