Campus d’estiu d’handol a Els Refugis, Serinyà (Pla de l’Estany)

Benvolgudes famílies.

Ens fa molta il·lusió poder-vos informar que després de no haver pogut organitzar el campus de 2020 a causa de la pandèmia, aquest any sí que us el podrem oferir.

Malauradament les instal·lacions de Santa Pau no estan disponibles i per això, juntament amb Paidos, hem buscat alternatives i hem optat per fer el campus d’estiu a la casa de colònies Els Refugis, a Serinyà (Pla de l’Estany). També disposarem matí, tarda i nit del pavelló d’esports de Serinyà, situat a un quilòmetre i mig de la casa de colònies. En aquest enllaç trobareu informació sobre la casa: https://indexsl.com/72/Els-Refugis-Natura-i-Prehistoria. Com sempre, els responsables del campus seran entrenadors i jugadors del nostre club amb la titulació que s’exigeix i amb experiència en els campus d’estiu que hem organitzat.

El campus tindrà una durada de 7 dies i 6 nits entre el dilluns 12 i el diumenge 18 de juliol, ambdós inclosos. L’anada es farà en autocar i la tornada en transport particular. La recollida dels/les participants al campus s’haurà de fer sense entrar a la casa de colònies.
Les 90 places que té la casa són totes per a nosaltres. Les inscripcions s’obriran divendres dia 14 de maig. A les xarxes socials i al web del club podreu trobar l’enllaç al web de Paidos on trobareu el formulari d’inscripció al campus i tota la informació que necessiteu relativa al campus.

Pensem que la proposta que us fem per aquest estiu és també molt atractiva i els vostres fills i filles de ben segur que la gaudiran!

https://campusclubhandbolsantcugat.estiu.fundesplai.org/

Leave a Reply