Dani Ariño enceta la seva 3a temporada al capdavant del masculí

Dani Ariño complirà el tercer i últim any dels tres que va acordar amb el club aquesta temporada 2022/2023, després de tenir l’honor de ser el primer tècnic amb el qual es juguen unes fases d’ascens a Divisió d’Honor Plata. El tècnic ho fa amb moltes ganes, i amb la mateixa ambició amb la qual va aterrar el club, ara fa 2 anys.

Amb això, Ariño mira amb orgull el treball aconseguit aquestes dues temporades: «Hem fet dos anys molt bons, un en el qual quasi assolim bitllet per les fases d’ascens (amb una 3a posició) i un altre, amb la satisfacció de classificar-nos per primer cop per les fases d’ascens». És per això, que el nostre entrenador considera que s’ha de seguir amb aquesta mateixa línia: «No tenim un objectiu grandiloqüent, sinó la intenció de seguir competint jornada rere jornada».

Finalment, l’entrenador ha ressaltat que part de l’èxit ha estat la bona entesa amb tot l’equip: «Estic molt content amb l’equip, estem tots molt implicats i hi ha un gran grup de jugadors. Això és fonamental, que la gent segueixi tenint les mateixes ganes de competir i estar junts per poder fer coses grans».

Nielo Ballart

Leave a Reply