El masculí inicia el seu objectiu de tornar a fases d’ascens visitant l’Handbol Sant Joan Despí

El nostre equip masculí ja coneix el calendari de partits de la temporada 2023/2024, una temporada que començarà el cap de setmana del 16 i 17 de setembre. Amb la intenció de lluitar per tornar a les fases d’ascens, els nois de Dani Ariño s’estrenaran en la 1a Nacional visitant la complicada pista de l’Handbol Sant Joan Despí, un dels 3 desplaçaments que vam perdre l’any passat.

El tècnic es mostra alerta en el debut dels nois: «És un equip molt competitiu que de segur estarà en la zona alta, així que quina millor manera d’arrencar la competició». Tanmateix, Ariño considera que no existeixen calendaris complicats o assequibles: «Tots hem de jugar 30 partits, 15 a casa i 15 a fora». L’equip tancarà la competició visitant la pista de l’Handbol Molins.

En aquesta nova temporada, ens veurem les cares amb 4 nous rivals, després del descens de l’Handbol Sant Quirze de Divisió d’Honor B, els retorns al grup D del CH Palautordera-Salicru i de l’Handbol Sant Vicenç i de l’ascens del CH Molins (que ha aprofitat la renúncia de l’Handbol Terrassa). Per contra, el Bm. Granollers B jugarà en el grup F (amb la renúncia a jugar a Divisió d’Honor B), i el HAPO Joventut Mataró i el CH Poblenou van descendir (i jugaran la temporada vinent a Lliga Catalana, igual que el conjunt egarenc). «Segur que hi haurà 8-9 equips que lluitaran per estar en la part alta i qualsevol dels altres et pot treure els colors en qualsevol partit» afegia l’entrenador.

Amb tot, Dani Ariño confia en estar concentrats en cada partit per intentar perdre els menors punts possibles: «L’any passat vam tenir molts partits que vam resoldre per petits detalls, amb gols en l’últim segon. Això va ser clau la temporada passada per decantar alguns duels a favor nostre i aconseguir així la classificació per les fases d’ascens».

Nielo Ballart

Leave a Reply