Marc González seguirà entrenant el femení, després del seu bon paper la darrera temporada

Marc González dirigirà una temporada més el nostre femení, i és que la junta directiva ha apostat pel tècnic després del gran paper realitzat la darrera temporada, en el qual les noies es van quedar a les portes de l’ascens. Amb això, González enceta aquesta nova temporada amb moltes ganes, una temporada en la qual el nostre juvenil fa el salt al primer equip.

El tècnic, així, agraeix aquesta nova oportunitat per dirigir el femení: «Estic molt content, i després del premi de poder dirigir l’any passat per primera vegada el primer equip, és un regal poder continuar aquesta temporada. Crec que la temporada passada vam fer un gran paper, i tot i no aconseguir l’ascens, estic molt satisfet amb la campanya feta».

González, d’aquesta manera, torna a tenir davant seu el repte de lluitar per l’ascens: «Hi ha moltes coses que no controlem, però la nostra intenció és donar-ho tot. Hi ha potencial i gent que pot sumar moltíssim. Seguirem amb la filosofia de l’any passat, amb peus de plom, però convençuts que podrem fer coses grans».

El tècnic, a més, ha analitzat el bloc de jugadores amb les quals comptarà aquesta temporada: «Estic molt content amb la gent que s’ha quedat, i és que mantenim bastant el bloc de jugadores de la darrera temporada. Han marxat jugadores importants, i espero que les que s’han quedat facin un pas endavant. També incorporem moltes jugadores del juvenil, que segur que ens ajudaran molt i que esperem que s’adaptin ràpidament al nostre joc».

Nielo Ballart

Leave a Reply