Victòria clau a domicili i ja van 5 seguides del femení

El nostre primer equip femení segueix en un estat pletòric, i és que les noies han guanyat 22 a 30 a l’HC Laietà Argentona, el dissabte 22 d’octubre. L’equip ha jugat un partit excel·lent des del minut inicial i ha pogut estar en tot moment per davant en el marcador, en un partit en el qual les jugadores han sabut aplicar diferents aspectes treballats durant la setmana.

Partit clau el de les nostres jugadores en la seva visita al Maresme, i és que l’equip afrontava el darrer duel abans de la jornada de descans, aconseguint així acumular 5 triomfs consecutius. Les nostres han estat molt sòlides defensivament, fet que ens ha permès posar-nos per davant ràpidament en el marcador i obrir una petita escletxa al pas pels vestidors (11 a 16).

En la represa, a les noies no els hi ha tremolat el pols en aquesta ocasió i s’han trobat còmodes amb l’avantatge en el marcador, evitant que el conjunt rival pogués aproximar-se en l’electrònic. Amb tot, un triomf treballat per 22 a 30 que ens dona ales per confiar en el treball que s’està realitzant setmana a setmana, en la primera temporada del nostre sènior unificat.

A més, el tècnic Marc González ha posat en valor el canvi respecte a altres partits: «Hem perdut la por a córrer amb la pilota i hem aplicat moltes de les coses que estem treballant, com pressionar a l’espai, rebre en carrera o perdre la por d’obrir una escletxa. Avui estic molt satisfet amb el treball de les jugadores».

Aquesta victòria és importantíssima per al nostre femení, i és que ara mateix sumem 10 punts de 10 possibles en la classificació. En la pròxima jornada l’equip descansarà, però ho farà amb la tranquil·litat de saber que cap conjunt podrà sumar més punts que nosaltres.

Nielo Ballart

Leave a Reply