El masculí concedeix la primera derrota de la temporada en un desplaçament duríssim

El primer equip masculí ha perdut 32 a 28 a casa de l’Handbol Esplugues, en un desplaçament complicadíssim per als nostres jugadors, el dissabte 22 d’octubre. Els rivals han demostrat el seu talent (i és que l’any passat competien en la Divisió d’Honor Plata), i tot i que hem tingut opcions fins als darrers 15 minuts, les nostres imprecisions ens han acabat condemnant.

Enfrontament vibrant el que hem viscut a la CEM Les Moreres en un duel entre dos equips que tenim per objectiu estar en la part alta de la classificació i això s’ha vist reflectit en els minuts inicials (5 a 5), en un parcial de gran encert de Guillem Pallarès i Jan Rof. Els locals, però, han sabut ser més sòlids en defensa i han pogut obrir una escletxa en el marcador (11 a 8) que, tot i la insistència dels nostres jugadors, han estat capaços d’ampliar al pas pels vestidors (16 a 12).

En la represa, els nostres nois han fet un pas davant en la seva intensitat, i fruit de la nostra sòlida defensa, hem pogut igualar un partit que se’ns estava posant potes amunt (18 a 18), gràcies a la potència de Jan Rof. El més difícil semblava que ja estava fet, tanmateix, una nova desconnexió dels nostres permetia als espluguencs tornar a posar-se per davant en un tancar i obrir els ulls (23 a 19), restant encara 13 minuts de joc. En cap moment hem tirat la tovallola, i esperonats per l’encert ofensiu de Jan Rof, Guillem Pallarès i Jordi Sancho hem buscat retallar distàncies, però no ha estat suficient davant d’un conjunt que es nota que està acostumat al ritme de Divisió d’Honor Plata (32 a 28).

En acabar el partit, el nostre tècnic Dani Ariño ha declarat que els rivals han estat superiors: «L’Handbol Esplugues ha estat millor i ha sigut més regular. És veritat que hem estat capaços d’igualar un marcador advers, a partir de la serenor, però hem gestionat malament el ritme del partit i ells ens han castigat. Quan no estem bé en defensa, ens precipitem i el rival ens ha castigat».

Amb tot, el nostre sènior masculí concedeix la seva primera derrota en la 6a jornada de la competició. «Tard o d’hora havíem de perdre un partit i ens ho agafem amb calma. Ara toca millorar i recuperar les bones sensacions» afegia Ariño. En la pròxima jornada, visitarem la pista del Bm. Granollers B, el diumenge 30 d’octubre, líder de la competició d’ençà d’aquesta jornada.

Nielo Ballart

Leave a Reply