Un projecte de club que mereix la confiança de grans patrocinadors

Com no podria ser d’una altra manera, ara que comencem una temporada il·lusionant -el Cinquantenari de la fundació del nostre club!-, hem d’agrair als patrocinadors de l’Handbol Sant Cugat la seva inestimable ajuda. Grans corporacions i petites i mitjanes empreses que des de fa temps ens renoven la seva confiança, ens segueixen atorgant el seu crèdit i amb el seu suport faciliten que el club segueixi creixent.

En una temporada tan especial com la d’enguany és una sort enorme poder comptar amb els patrocinis de la companyia d’assegurances Occident, de l’empresa de transport col·lectiu de persones Moventis, de la multinacional japonesa de dispositius electrònics JVC, de la firma comercial Lapeyra & Taltavull, de l’enginyeria d’avantguarda Ingelyt Ingeniería e Instalaciones i del parc aquàtic Water World de Lloret de Mar.

Tampoc podem oblidar la resta de col·laboradors que han volgut fer-nos costat, associant la seva marca al nostre projecte de club. A tots ells volem agraïr-los la confiança que ens fan: moltes gràcies al centre de fisioteràpia, readaptació i entrenament personal REQ, a la pastisseria gastronòmica Dolç par Yann Duytsche, a la cervesera Estrella Galicia, a la immobiliària Eurofincas i a en Lluís Bruna, gestor del Banco Mediolanum.

Esperem seguir essent mereixedors de la seva confiança moltes temporades més i ser capaços de fer que s’afegeixin a tots ells nous col·laboradors que ens facin confiança i ens ajudin a fer créixer aquest gran club.

Julià López-Arenas

President

Leave a Reply