El femení ensopega i suma la primera derrota de la temporada

El nostre primer equip femení es va veure superat pel PBH Montmeló, i és que les noies van caure 29 a 32, el dissabte 30 de setembre. L’equip no va saber estar al nivell davant un conjunt que arribava més compacta que nosaltres i que no va patir quasi errades en tot l’enfrontament, consolidant d’aquesta la manera la nostra primera derrota de la temporada.

Així doncs, des del principi, les rivals van sortir millor que nosaltres sobre el terreny de joc, i és que defensivament estàvem deixant molts espais i la pivot rival ens estava fent molt de mal. A més, en atac, no estàvem podent anotar, i això ho aprofitava el PBH Montmeló per ampliar l’avantatge en diferents contraatacs (14 a 18). La falta de veterania, a més, va ser un altre factor, i és que presentàvem un equip molt jove, un dels més joves de la història.

En la represa, les noies intentaven fer un pas endavant, però en tot moment es van trobar amb un equip molt seriós, que no estava disposat a vendre la derrota barata. Quan semblava que estàvem sentenciats (amb una diferència de 8 gols en contra), les noies van poder reaccionar i maquillar el marcador, però no va ser suficient per poder somiar amb la remuntada (29 a 32).

En acabar el partit, la nostra capitana Xell Llopis va ressaltar que la part positiva van ser les bones sensacions amb les quals les noies van acabar el duel: «Tot i haver-nos deixat els 2 punts, hem acabat amb unes sensacions més o menys bones. L’actitud del final és la que hem de tenir, fent un joc col·lectiu, així que hem de seguir treballant per conèixer-nos més i per aprendre a jugar juntes». Llopis també va lamentar «la falta d’encert» que va fer que l’equip anés «tota l’estona a remolc de les rivals».

Amb aquesta derrota, veiem trencat el bon inici de competició, en el qual sumàvem 4 punts. Tot i això, ens trobem a la 4a posició, a 2 punts del líder, la UE Sarrià. En la pròxima jornada, el nostre femení visitarà la pista de l’Handbol Molins, el dissabte 7 d’octubre a les 19 hores.

Nielo Ballart

Leave a Reply