Últim tren per a les aspiracions de l’Handbol Sant Cugat?

L’Handbol Sant Cugat afrontarà demà un partit molt important a la pista del cuer per a mantenir vives les aspiracions de seguir lluitant per una de les dues primeres places que donen dret a disputar la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Plata. Els santcugatenc visitaran el pavelló Josep Llavina i Esteve amb l’obligació de guanyar tot esperant que el segon classificat, l’Handbol Esplugues, es deixi punts en la seva visita a l’Olímpic de Granollers, i poder apropar-se, així, a només dos punts dels espluguins. 

El partit a Santa Maria de Palautordera no serà plàcid. Malgrat ocupar la darrera posició a la taula classificatòria, la pista de l’Handbol Palautordera-Salicru mai ha estat un feu fàcil. Els palauencs, després d’haver tret un punt a Terrassa, encara mantenen alguna esperança de salvar la categoria; esperança que passa per derrotar demà els homes de Xepkin.

En resum, el proper tren direcció a la fase d’ascens passa per Santa Maria de Palautordera i l’Handbol Sant Cugat, ja sense més marge d’error, estar obligat a agafar-lo si no vol acomiadar-se de seguir aspirant a ocupar una de les dues primeres posicions de la Primera Estatal. I després d’aquesta, restaran encara sis jornades més. Esperem que siguin sis trens que encara puguin portar el primer equip del club a l’estació final.

Leave a Reply