Triomf de prestigi del nostre masculí davant el líder

El nostre primer equip masculí ha aconseguit una victòria d’aquelles que tardaran en oblidar-se, i és que els nois han vençut 34 a 27 al totpoderós OAR Gracia Sabadell. Tot i les múltiples baixes amb les quals ens hem presentat en l’enfrontament, tots els jugadors convocats han mostrat el seu coratge, i en un exercici de sacrifici i treball en equip, hem tret 2 punts vitals que ens reenganxen a la lluita per tot i que ens augmenten els nostres ànims.

Des del xiulet inicial hem estat un vendaval, i catapultats per la referència ofensiva de Jordi Sancho (amb 5 gols en els primers 10 minuts) i les bones intervencions sota pals de Joan Costa assolíem el primer avantatge (7 a 3). A més, Dídac Pallarès s’ha mostrat un mur infranquejable, i gràcies a un seguit de recuperacions de mèrit, hem pogut córrer. Jordi Sancho, per la seva banda, seguia en la seva particular eufòria, i s’associava de cine amb Sergi German per seguir ampliant la renda (14 a 8). Així doncs, i després d’una primera part per emmarcar, els nostres marxaven al pas pels vestidors amb l’avantatge en l’electrònic.

En l’inici de la 2a part, Joan Costa ha seguit oferint un recital d’aturades, en una represa en la qual Albert Magrans s’ha sumat a la festa, per mantenir el masculí amb un còmode avantatge en el marcador (21 a 15). L’OAR Gracia Sabadell, no obstant això, arribava líder per un motiu, i en un tancar i obrir d’ulls, els verd-i-blancs tenien pilota per empatar el partit (24 a 23), aprofitant la velocitat i potència dels seus jugadors. Quan pitjor s’estava posant el duel, un temps mort de Dani Ariño recuperava la confiança dels nostres jugadors, que guiats per un magistral Jordi Sancho (amb 16 gols en el matx), tornaven a desplegar el seu millor joc per donar un cop sobre la taula i vèncer 34 a 27.

En acabar el partit, 2 dels protagonistes del triomf, Jordi Sancho i Albert Magrans, han analitzat les claus del duel. Així doncs, mentre que Magrans ha destacat la importància de «tenir el cap fred tota l’estona i de seguir el pla de partit», Sancho ha assenyalat que ha estat «un duel rodo, tot i les múltiples baixes».

Amb aquest triomf, el masculí es manté en la 5a posició, però ja es troba a només 2 punts de les fases d’ascens, posició que ocupa actualment l’OAR Gracia Sabadell. En la pròxima jornada, els nois visitaran la sempre complicada pista de la UE Sarrià, el dissabte 18 de novembre, conjunt situat en la 4a plaça del grup de 1a Nacional.

Nielo Ballart

Leave a Reply