El femení cau de penal en l’última jugada, però surt reforçat del duel

El nostre primer equip femení ha perdut 30 a 29 davant del CH Salle Montcada, en un duel molt seriós per part de les nostres jugadores, el diumenge 12 de novembre. En un enfrontament de tu a tu, les noies han tingut l’oportunitat de sumar en la lluita per l’ascens, no obstant això, un penal en contra en la darrera jugada ha deixat amb la mel als llavis a l’equip.

Igualtat entre ambdós conjunts des del xiulet inicial, amb un joc vistós per part de les nostres, que s’aferraven a l’olfacte golejador de Djuna Modrego i Júlia Ponce per mantenir l’equilibri en el marcador abans del pas pels vestidors (15 a 14). En la represa, bon inici de les rivals, amb un parcial de 3 a 0, però que ràpidament el nostre femení sabia remuntar, gràcies a la bona tasca defensiva de Paula de Gispert i Helena Barajas. A més, la direcció de Berta Riba des del central ens donava l’esperança de marxar amb els 2 punts; tanmateix, un penal en contra en la darrera jugada ens deixava amb un sabor agredolç, després de no poder sumar cap punt, en un dels grans partits de la temporada.

En acabar el partit, Aran Bueno va celebrar les sinergies que s’estan creant entre les jugadores, tot i el resultat advers: «A poc a poc es nota més la unió entre totes i això es reflecteix en el nostre joc coral. La pilota circula cada vegada més ràpida i en defensa destaca la força i cohesió, fruit d’aquesta connexió, i això fa que ens sentim cada vegada amb més confiança. Marxem amb una sensació agredolça, però seguirem treballant perquè aquest equip segueixi creixent setmana rere setmana».

Amb tot, l’equip torna a caure a domicili i se situa en la 9a posició, a 4 punts de les places d’ascens. En la pròxima jornada, les nostres noies rebran la visita de l’HC Perelló, el dissabte 18 de novembre a les 20:30 hores, conjunt que actualment és penúltim en la classificació.

Nielo Ballart

Leave a Reply