S’obren les inscripcions del campus d’estiu a la casa de colònies Els Refugis, a Serinyà, Pla de L’Estany

Ja tenim tot preparat per al campus d’estiu organitzat pel club. Serà la desena edició: les vuit primeres a Santa Pau, i la passada i la propera a Serinyà, al Pla de L’Estany. Tornarem, doncs, a allotjar-nos a a la casa de colònies Els Refugis i les inscripcions ja estan obertes!!

El campus transcorrerà des del dilluns dia 11 de juliol fins al diumenge dia 17 de juliol, ambdós inclosos (6 nits, 7 dies). L’anada la farem en autocar des de Sant Cugat fins a Serinyà, i la tornada en transport particular: la recollida dels participants es farà diumenge al matí a la casa de colònies.

Com habitualment fem, la inscripció al campus inclou 2 samarretes tècniques d’obsequi amb l’estampació “10è campus Handbol Sant Cugat  Els Refugis, Serinyà” i 1 pilota.

El programa d’activitats inclou la pràctica de l’handbol en pavelló i en pista descoberta. Amb entrenaments, treball físic, piscina, jocs de nit i la sortida al parc aquàtic Water World de Lloret de Mar. Com a novetat es vol incorporar, en els entrenaments, treballs específics, sobretot per a porters i porteres.

El grup de monitors està previst que sigui el mateix que l’estiu passat, amb la incorporació d’una monitora. Tots ells entrenadors titulats i amb l’experiència necessària per a garantir que el campus torni a ser un èxit i que els nois i noies que s’hi apuntin s’ho passin d’allò més bé. El coordinador del campus segueix essent en Xavier Vilella.

Tot i que inicialment el campus està dissenyat per a infantils, cadets i juvenils, també es poden inscriure alevins, que d’aquesta manera tindran el primer contacte amb pistes de 40×20. A la passada edició es van inscriure 72 persones. Enguany disposem de 90 places i esperem poder-les omplir.

Per a més informació podeu adreçar-vos a la secretaria del club. Estem segurs que la nova edició superarà les anteriors, tot i que el llistó està molt amunt. En qualsevol cas farem mans i mànigues perque tots els participants gaudeixin d’allò mes de la desena edició del campus d’handbol d’estiu del club Handbol Sant Cugat.

Julià López-Arenas

President

Leave a Reply