Felicitats, nois! Seguim fent història!

El primer equip va escriure ahir amb lletres d’or una nova pàgina a la història del nostre club. Després de dues grans temporades en les que l’equip va tenir a tocar la segona posició a la classificació, la tercera ha estat la bona i els nois de Dani Ariño i Jordi Pedrola, una jornada abans de finalitzar el campionat, amb la victòria al pavelló municipal Els Quatre Hereus de Sant Esteve de Palautordera, van segellar el subcampionat de la Primera Divisió Nacional, aconseguint el bitllet per a disputar la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Plata.

La temporada del sènior A ha estat magnífica, molt brillant. La regularitat demostrada durant tota la lliga, ocupant des del començament la part alta de la taula, en dona fe. Aquesta segona posició final és el premi merescut al treball de tota la temporada. Aquests nois s’han deixat la pell en cada sessió d’entrenament; l’ambient al vestidor ha estat meravellós; tots i cadascun dels jugadors s’han sentit importants i en això ha tingut molt a veure el saber fer de’n Dani Ariño, que ha conduit el grup magistralment.

Cal fer també una menció especial a l’afició. Ahir es van desplaçar a Sant Esteve de Palautordera jugadors del planter de molts equips del club, i no van deixar d’empènyer els seus companys durant els seixanta minuts. Ho han fet tota la temporada, encoratjant-los en tot moment, és cert; però ahir es van fer notar de manera singular: tenim una afició fantàstica!

Dissabte rebrem l’Handbol Sant Joan Despí a l’última jornada, omplint el Pav2 per ovacionar el primer equip. Després encara els tocarà preparar la fase d’ascens que a ben segur afrontaran amb l’ànim de seguir fent història. Tant de bo ho poguem celebrar!

Moltes gràcies, nois, per fer-nos sentir molt orgullosos del club que ens estimem! Ahir ens vàreu regalar una dosi colossal de felicitat!

Força SantCu!

Julià López-Arenas

President

Leave a Reply