Empat agredolç del femení, en la complicada visita a l’Handbol Sant Quirze B

El nostre primer equip femení ha aconseguit un punt de prestigi a la sempre complicada pista de l’Handbol Sant Quirze B per 26 a 26, en un partit clau per a la lluita per l’ascens, el diumenge 7 de maig. Tot i la dificultat de puntuar en aquest desplaçament, sabor agredolç, i és que les nostres noies havien arribat a guanyar de 6 gols.

Amb això, les jugadores han sortit molt concentrades a la pista de joc, i en una primera part, amb gran protagonisme defensiu de Paula de Gispert i Helena Ribó, hem pogut agafar una còmoda avantatge (6 a 12), en els primers 20 minuts de partit. En el tram final del primer parcial, la portera rival ha començat a oferir un recital d’aturades i això ens ha fet perdre pistonada al pas pels vestidors (14 a 17). En la represa del partit, però, la notícia negativa ha estat la lesió de Clàudia Ribó, una lesió que ha deixat tocades anímicament a les nostres. A més, la falta de canvis en la banqueta i el frenètic ritme que han impregnat les visitants en els 60 minuts ha permès a l’Handbol Sant Quirze B retallar a poc a poc distàncies. Amb el 25 a 26 i 1 minut encara de joc, no hem sabut defensar una jugada preparada des de la banqueta, acabant amb el definitiu empat a 26.

El nostre tècnic, Marc González, destaca haver aconseguit 1 dificilíssim punt, malgrat haver estat quasi tot el partit per davant en el marcador: «Hem arrencat espectacular, però les rivals han demostrat que s’estaven jugant l’ascens. La falta de canvis i el cop anímic per la lesió de Clàudia Ribó, però, han estat determinants. Tot i el saber agredolç, molt contents d’haver puntuat i d’encadenar la nostra 4a jornada sense perdre».

Amb tot, les noies es mantenen en la 5a posició, a 5 punts de l’ascens, que el marquen l’Handbol Cardedeu i l’Handbol Sant Quirze B, quan només resten 3 jornades de competició. En la pròxima jornada, el femení rebrà la visita del líder, l’Handbol Garbí de Palafrugell, el diumenge 14 de maig al Pavelló de Valldoreix.

Nielo Ballart

Leave a Reply