Recital del nostre femení per derrotar al totpoderós Handbol Ascó

El treball, esforç i compromís del nostre femení està començant a mostrar els seus fruits, i és que les noies van fer una exhibició en el triomf per 25 a 34 davant el CH Ascó, el dissabte 25 de novembre. Amb això, en un duel per emmarcar de totes les nostres jugadores, l’equip va aconseguir tombar al totpoderós Handbol Ascó, conjunt que la temporada passada militava en la Lliga Catalana.

Des del xiulet inicial, les nostres van ser un corró pel conjunt rival, demostrant un gran estat de gràcia en defensa, gràcies a les bones aturades de Judith Serrano i la sòlida defensa de Paula de Gispert i Helena Barajas. Amb això, el nostre sistema 6-0, intercalat en algunes ocasions amb un 5-1, va aconseguir aclaparar a les rivals, que en defensa tampoc van saber donar amb la tecla, canviant contínuament entre el 6-0, la 5-1 i la 4-2, marxant al pas pels vestidors amb el 14 a 21.

En la represa, tot i que les rivals van aconseguir retallar distàncies, les nostres noies tenien les idees molt clares, i guiades en tot moment per les ordres d’una excelsa Lola González, van saber dominar en tot moment l’electrònic. A més, un nou recital sota pals, en aquest parcial de Maria Estévez, i l’aportació ofensiva de Djuna Modrego van ser claus perquè el nostre femení sumés 2 punts d’or a una pista fins aleshores inexpugnable.

En acabar el duel, la nostra central Lola González valorava el partit realitzat davant l’Handbol Ascó: «Abans del partit, el tècnic Marc González ens va dir que no havíem de sortir intimidades, sinó tot el contrari, que era el moment de demostrar el nostre potencial. I tenia tota la raó, ja que ha sigut un partit rodó. Hem estat molt concentrades, hem jugat amb molta paciència i s’ha demostrat tota la feina que anem treballant. Em quedo no només amb el resultat, sinó amb el joc, la comunicació i la connexió que hem tingut».

Amb aquesta victòria, les noies encadenen 2 triomfs consecutius i escalen a la 7a posició, situant-se a només 2 punts de l’ascens, plaça que actualment ocupa l’Handbol Sant Quirze. En la pròxima jornada, el nostre femení rebrà la visita del CH Vilanova del Camí, amb l’objectiu de sumar per primer cop aquesta temporada 3 victòries consecutives.

Nielo Ballart

Leave a Reply