Presentem tots els equips, amb la novetat d’un aleví femení

La nostra família del Club Handbol Sant Cugat s’ha reunit per celebrar la Festa de l’Handbol, una trobada en la qual han participat tots els nostres jugadors i el nostre futur, i que ha servit per presentar tots els equips de la temporada, el divendres 1 de desembre al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Amb això, els nostres equips han tenyit la graderia de groc, en un any que estem de celebració, i és que el club bufa 50 espelmes aquesta temporada. Pots consultar totes les fotos en el següent enllaç.

Aquest 2023/2024 el club compta amb 20 equips i 327 jugadors: 5 infantils (4 masculins i 1 femení), 4 cadets (3 masculins i 1 femení), 4 juvenils (3 masculins i 1 femení), 4 sèniors (3 masculins i 1 femení) i 2 veterans (1 masculí i 1 femení). A més, enguany el club compta amb un conjunt aleví femení, un conjunt format per una vintena de jugadores d’equips de l’OMET, que a més de defensar la samarreta de la seva escola, competeixen amb nosaltres.

L’acte, també ha servit per homenatjar aquells equips que per mèrit propi, van ser protagonistes la temporada passada: el primer equip masculí, per acabar en la 2a posició en la 1a Nacional i haver disputat per primera vegada unes fases d’ascens; el sènior B masculí, pel títol de la Lliga Catalana, i el Juvenil A masculí, pel títol de la Copa Federació.

En aquesta festa, a més, no han volgut faltar els nostres futurs jugadors, i és que totes les escoles de Sant Cugat en la qual hi ha handbol han estat representades gràcies a l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (OMET), amb unes activitats que han organitzat els nostres entrenadors. Amb tot, una jornada per emmarcar i amb protagonisme de tots els nostres jugadors.

Nielo Ballart

Leave a Reply