Presentem les noves equipacions de la temporada 2023-24

Us presentem les noves equipacions de l’Handbol Sant Cugat per a la temporada 2023-2024, la del Cinquantenari del nostre club.

Les noves samarretes incorporen el logotip del 50 aniversari, creació i regal al club de la dissenyadora gràfica professional Marta Orero, mare d’un dels nostres jugadors.

La samarreta groga, a més a més, vol retre un homenatge a una de les samarretes històriques del club, que l’Handbol Sant Cugat va dur a finals de les dècades dels setanta i vuitanta. Alguns jugadors molt destacats d’aquella primera època, com en Joan Durà els anys 1977-79, o ja uns anys més tard, a la temporada 1989-90, jugadors com en Juanjo González i el porter Joan Pere Bell, que varen arribar a jugar a la màxima categoria de l’handbol estatal amb l’Handbol Palautordera, o d’altres com en Joan Cinta, l’Armand Mora, l’Alfredo Estévez o en Jordi de la Cruz, varen defensar el nostre escut vestint aquella samarreta groga amb la franja negra i vermella, que aleshores era l’única samarreta del club.

A dalt, d’esquerra a dreta: Jaume Llorens, Fernando, Jordi Vidiella, Pepe Gómez, Aleixandre, Carles Bordas , Ajupits: Pepesigno, Àngel Rodríguez, Gabriel Ros, Enric Corbera, Joan Dura i Joan Noguera (Temporada 1977-78)

La samarreta groga que ara recuperem com a primer equipament en els partits com a local ha estat dissenyada per l’equip de màrqueting de la marca danesa Hummel. A banda del color groc i la franja vermella i negre, la samarreta inclou alguns detalls com la senyera a la part posterior del coll o el rosetó del monestir de Sant Cugat, el monument més emblemàtic de la nostra ciutat.

La samarreta vermella, que manté l’atractiu disseny de la temporada passada, passarà a ser, de manera excepcional aquesta temporada, la samarreta visitant.

Les samarretes de porter presenten dissenys nous i han rebut grans elogis especialment per part dels jugadors i jugadores més joves del club. Són de color rosa i blau cel, i esperem que agradin a tothom!

Finalment, volent satisfer la petició de molts joves jugadors i jugadores, enguany hem volgut substituir el clàssic xandall per una novadora dessuadora amb el logo del 50 aniversari al davant i les inicials del nom del club a l’esquena.

Tothom que ho vulgui podrà adquirir qualsevol de les equipacions de la temporada del 50 aniversari del club. Esperem que us agradin i que puguem gaudir d’una gran temporada!

Julià López-Arenas

President

A dalt, d’esquerra a dreta: Lluis, delegat; Ignasi Sola, Edu Ayo, Jaume, Juanjo Gonzalez, Armand Mora, Jordi Fisas, Alberto Aldean i Jaume Conejero entrenador. Ajupits: Xavi Rius, Joan Pere Bell, Antonio Gonzales, Alfredo Estevez, Antonio Martin, Joan Cinta i Jordi de la Cruz. L’equip va disputar la fase d’ascens a Divisó d’Honor B al País Basc, ascens que no va assolir només per la diferència de gols.

Leave a Reply