El femení s’agrada i ja suma 2 victòries consecutives en l’inici de la competició

El nostre sènior femení ha aconseguit una nova victòria en la Primera Catalana, i és que les noies es van imposar 26 a 36 a l’Handbol Santpedor, el diumenge 24 de setembre. Amb això, l’equip encadena el seu 2n triomf consecutiu des de l’inici de la competició i confirma les bones sensacions del nou projecte, en el qual s’han sumat les jugadores que l’any passat eren juvenils.

En la primera part, les noies han aprofitat l’encert de Djuna Modrego per, a poc a poc, anar obrint una escletxa en el marcador. Tot i que tampoc estàvem realitzant una primera part d’ensomni, arribant a fallar fins a 3 penals, el bon paper en defensa de Paula de Gispert ens donava ales per anar al pas pels vestidors amb una còmoda diferència (14 a 18).

En la represa, no obstant això, les rivals no tiraven la tovallola i aconseguien la igualada en els primers compassos. L’aportació en defensa d’Helena Barajas, però, ens donava un plus, i aprofitant que l’Handbol Santpedor ens defensava amb una 5-1, aprofitàvem els espais per tornar a recuperar la iniciativa en l’electrònic (24-30). Les bones intervencions de Judith Serrano i Laura Vidal, així, van ser la cirereta per arrodonir un gran triomf de les noies (26 a 36).

Amb aquesta victòria, l’equip se situa en la 2a posició de la classificació, empatat a punts amb el líder, l’Handbol Igualada. En la pròxima jornada, el femení rebrà la visita del PBH Montmeló, el dissabte 30 de setembre a les 20h al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, amb l’objectiu d’encadenar una nova victòria que ens mantingui en la part alta de la classificació.

Nielo Ballart

Leave a Reply