Presentació dels equips.

Benvolguts,

Enguany, després de dues temporades sense haver pogut celebrar l’acte a causa de la pandèmia de Covid-9, el proper divendres dia 4 de novembre farem la presentació dels equips del club que, amb la creació del nou màster femení, enguany en són dinou.

L’acte de presentació dels equips vol donar a conèixer les jugadores i jugadors i mostrar la gran fotografia de família de totes les persones que conformem l’Handbol Sant Cugat.

La presentació, que començarà a les 18,30 hores amb la participació de les nenes i dels nens que s’han iniciat en la pràctica del nostre esport a les escoles del municipi i que juguen a la lliga organitzada per l’OMET (Oficina Municipal d’Esports per a Tothom), es clourà a les 20,45 hores.

L’alcaldessa Na Mireia Ingla, el regidor d’esports En Francesc Carol i el president de la Federació Catalana d’Handbol En Jaume Fort, han volgut acompanyar-nos en l‘acte. Per tot plegat el divendres 4 de novembre també esperem poder comptar amb la vostra presència al Pav 3 per a acompanyar a jugadores i jugadors i gaudir de l’acte de presentació dels dinou equips del club.

Res més, us desitjo a tots una gran temporada.

Julià López-Arenas

President.

Leave a Reply