Partit per oblidar del masculí, que, tot i això, aconsegueix sumar un punt

El nostre primer equip masculí ha empatat 28 a 28 davant el HAPO Joventut Mataró, en un partit en els quals els jugadors no han estat encertats, el dissabte 26 de novembre. Tot i haver estat molt febles en defensa en la primera part, els nois s’han sabut refer i han tingut opcions de trencar el partit, però no ha estat possible, desaprofitant un llançament des de 6 metres en el darrer segon per sumar els 2 punts.

Amb això, des del primer moment ja s’ha notat la poca intensitat defensiva dels nostres jugadors, que s’han trobat per sota quasi des del xiulet inicial (3 a 1). A més, tot i que els nois ho provaven de totes maneres, les contínues errades nostres permetien als mataronins obrir una escletxa en el marcador (10 a 5). Un temps mort de Dani Ariño i la insistència i l’olfacte golejador de Pau Ortega han estat claus per arribar vius al pas pels vestidors (18 a 17).

En la represa, l’equip ha fet una passa en defensa i, amb un entremat més sòlid, hem dificultat les accions dels rivals. Així doncs, i amb l’empat en l’electrònic (20 a 20), ha emergit la figura de Jordi Sancho per empènyer els nostres cap a la victòria (25 a 27). En el tram final, però, els nois han defallit, i tot i que Jan Rof ha gaudit d’una clara ocasió en el darrer segon amb el 28 a 28 en l’electrònic, en aquesta ocasió la sort no ens ha somrigut, i és que el porter mataroní ha aconseguit aturar el llançament.

El tècnic Dani Ariño ha apuntat que amb 18 gols en la primera part és molt difícil guanyar els partits: «Hem defensat molt malament. No ha estat un bon partit, i és que hem encaixat molts gols en la primera part, tot i que hem aconseguit sortir vius abans del descans. És veritat que en la segona part hem estat millors, però en cap moment hem trobat bones sensacions. No sempre es pot guanyar i si no estem a un alt nivell, passen aquestes coses».

Amb aquesta derrota, els nostres veuen trencada una bona dinàmica de 4 victòries consecutives i es veuen superats en la classificació per l’Handbol Sant Joan Despí. En la pròxima jornada, rebrem la visita del CH Poblenou, el dissabte 3 de desembre a les 19:15, un equip que només ha guanyat 1 partit en les primeres 11 jornades.

Nielo Ballart

Leave a Reply