Omplim el pavelló per gaudir i vibrar amb un entrenament del FC Barcelona

Dia històric el viscut en el club, i és que hem estat amfitrions d’un entrenament del primer equip del FC Barcelona. Amb això, més de 700 persones ens heu ajudat a omplir el pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler per frisar i gaudir dels nostres ídols, el divendres 14 d’abril. Jugadors de la talla de Dika Mem, Gonzalo Pérez de Vargas o Aleix Gómez han trepitjat el mateix parquet que ho fan habitualment els nostres jugadors, en un entrenament que ha inclòs un partit d’exhibició d’alt voltatge.

Des de primera hora, nervis i expectatives en les cares dels nostres jugadors, que esperaven amb candeletes l’arribada de l’expedició blaugrana. L’emoció ha esclatat amb l’entrada del primer equip blaugrana a la pista del pavelló 3. Després d’un escalfament, els allà presents ens hem delectat amb un duel entre els jugadors de FC Barcelona, que ha tingut en tot moment un ritme frenètic, i que quedarà per molt de temps en les nostres retines. Un cop acabat el partit, detall per emmarcar de les estrelles barcelonines, que s’han quedat atenent els nostres jugadors, xerrant amb ells, fent-se fotos i firmant autògrafs.

Amb això, l’entrenador del FC Barcelona, Carlos Ortega, ha anomenat d’espectacular l’ambient del pavelló 3: «Ha estat un entrenament espectacular, amb un públic molt agraït per veure els seus ídols. Crec que és important que siguem els primers en involucrar-nos per promocionar l’handbol, atreure jugadors i fomentar l’esport». En una línia similar s’ha manifestat el porter blaugrana, i capità de l’equip, Gonzalo Pérez de Vargas: «Com a professionals de l’esport ens agrada poder fer gaudir els infants. Tots hem estat en la seva situació i és molt impressionant poder veure en primera persona els jugadors que veus per la televisió i que vols seguir els seus passos. Nosaltres hem entrenat amb un ritme frenètic i estem molt contents que els infants puguin veure també com entrenem».

Amb tot, una fita històrica per al nostre club, que ha pogut gaudir d’una experiència única i repetible, tal com ha assenyalat el nostre president Julià López-Arenas: «Estem molt contents i feliços de veure el pavelló 3 ple de gom a gom, amb infants de l’OMET, jugadors i famílies que han omplert les graderies. És una sort poder haver gaudit d’aquest espectacle i estem molt agraïts al FC Barcelona per la seva predisposició per fer una acció que promocioni l’handbol. Fites com aquestes fan club i afició i demostren que l’handbol enganxa, que cada cop té més seguidors i que és un esport divertit, dinàmic i apassionant».

ETERNAMENT AGRAÏTS, FC BARCELONA

Nielo Ballart

Leave a Reply