Més que una final: una nova festa de l’handbol

Dissabte vinent, set de maig, a ben segur que l’afició tornarà a omplir el pavelló per a viure una nova festa de l’handbol. Aquest cop serà una final. El primer equip es juga davant d’un gran rival, l’OAR Gràcia Sabadell, la possibilitat d’ocupar la segona plaça a la classificació i poder disputar per primera vegada en els seus gairebé cinquanta anys d’història la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Plata.

El partit de dissabte serà l’últim de la temporada al pav 3 pel que fa a la competició de lliga de la Primera Divisió Estatal. A més a més, rebrem la visita de l’alcaldessa Na Mireia Ingla i del regidor d’esports En Francesc Carol, que volen donar suport al club. Serà una nova ocasió perque els nens i nenes de les escoles de Sant Cugat que juguen a handbol amb l’OMET tornin amb les seves famílies per a animar el nostre equip. Tothom podrà gaudir de l’espectacle, animant els nostres jugadors, amb respecte per l’afició i l’equip rivals i per les decisions de la parella d’àrbitres.

Per a arrodonir el dia, el primer equip femení jugarà el seu partit de lliga just abans que ho faci el primer equip masculí. Animeu-vos a gaudir d’aquesta gran jornada festiva de l’handbol Sant Cugat. Veniu al pav 3. No hi podeu faltar!

Julià López-Arenas.

President.

Leave a Reply