El masculí supera la darrera batalla abans del duel crucial vers l’OAR Gràcia Sabadell

El nostre primer equip masculí ha fet els deures i ha guanyat 41 a 36 a l’Handbol Poblenou, en un partit amb més dificultat de l’aparent, disputat el dissabte 30 d’abril. Els nostres han sabut sobreposar-se a la pressió i arriben a la penúltima jornada de la competició amb les fases d’ascens entre cella i cella i més vius que mai.

En l’inici del partit, però, molts nervis per parts dels nostres jugadors, conscients que estaven obligats a guanyar si volien seguir en la lluita per estar en la Divisió d’Honor Plata. Així doncs, un cop sobreposat l’angoixa inicial, un doblet de Sergi Germàn ha permès als nostres obrir una escletxa (7 a 4), que en cap moment podria remuntar els visitants. No obstant això, no ha estat bufar i fer ampolles, i és que els poblenovins estaven evitant les transicions dels nostres, aconseguint així retallar distàncies en el marcador. En el tram final, l’aparició de Pau Ortega (amb 5 dianes) i de Jan Rof (amb 3 dianes) ha estat fonamental per marxar al descans amb l’avantatge de 20 a 16.

En la represa, el ritme anotador d’ambdós equips s’ha mantingut molt elevat, i tot i que l’Handbol Poblenou buscava com retallar distàncies, s’ha topat amb uns grans minuts d’eficàcia de Guillem Pallarès que contrarestava qualsevol opció de remuntada (28 a 23). Els nostres, a més, capitanejats per un frenètic Jan Rof, han seguit amb l’avantatge en l’electrònic (36 a 31), arribant així als minuts finals, en el qual les defenses s’han trencat, permetent ràpids gols d’ambdós equips fins al definitiu 41 a 36.

En acabar el partit, Guillem Pallarès ha ressaltat la importància de sumar els 2 punts, tot i no haver estat sòlids defensivament: «No ha estat un partit fàcil, i és que ens ha costat molt i no hem estat sòlids en defensa. Això ha fet que haguéssim de córrer per salvar aquestes deficiències que estàvem patint. Tanmateix, a vegades hi ha partits d’aquests i tot i que no hem estat encertats, també té mèrit saber tirar-los endavant».

Amb aquesta victòria, ens plantem en la penúltima jornada de la classificació, situats en la 3a posició, a només 1 punt de les fases d’ascens, ocupades actualment per l’OAR Gràcia Sabadell, rival de la pròxima jornada. Així doncs, en cas de vèncer, ens situaríem en fases d’ascens restant només 1 partit, mentre que un empat ens deixaria quasi amb mig peu fora. La derrota, per contra, certificaria la classificació de l’equip sabadellenc. «Hem d’estar més forts en defensa que el partit d’avui; hem de sortir com mai a mossegar, des del primer moment, a córrer i a deixar-nos-ho tot» ha sentenciat Pallarès.

Nielo Ballart

Leave a Reply