L’Infantil femení vermell es proclama sotscampiones de la Copa Catalana

Dissabte passat va acabar la competició d’aquest temporada el nostre infantil femení vermell, jugant la final de Copa catalana. Tot i que les noies van lluitar tot i més, i van fer un bon partit, amb una defensa molt dura, com  demostra el nombre de targetes i exclusions, i un atac constant a la porteria contrària, finalment es va imposar l’OAR Gràcia. 

Hem de reconèixer que el partit es presentava molt difícil, però les nostres infantils no van abaixar en cap moment els braços i van tornar a demostrar que son molt i molt valentes i lluitadores i tenen un gran futur per endavant. Un partidàaaaas final!!!!, emocionant i esgotador per tot@s. Un tancament de temporada genial per aquest grup de noies que només fa dues temporades que entrenen juntes. 

I volem aprofitar aquest mitjà per ressaltar la importància del treball humà i de creixement personal que per aquestes noies aporta la pràctica d’un esport d’equip: els entrenaments en grup, l’esforç individual de superació, gestió del temps, la lluita i la gestió de les decepcions, l’alegria i plors, frustracions i èxits, compartir moments enriquidors, emocionants, i la idea d’aconseguir en grupun objectiu comú.

 En definitiva el treball del “JO” en mil i un temes i sentits des de jove. El joc, la pràctica d’un esport en equip et desenvolupa com a persona. El seu valor educatiu i social, millora de valors positius i resolució de conflictes, especialment important en la típica etapa adolescent,….. Tenim uns bons entrenadors. La Marta i l`Hèctor, els ensenyen tot el necessari sobre l’handbol i la seva conducta és un refent per elles.

Leave a Reply