El Sènior A es reforça amb 5 noves incorporacions de cara a la temporada 2019/20

El club comença a preparar la temporada 2019/20 incorporant 5 nous jugadors a l’equip Sènior A.

Pol Salvatella, extrem dret, i Hèctor Gómez, pivot defensiu, són dos jugadors ben coneguts per la nostra afició, que després d’un curt pas pel Sant Quirze i el Sant Esteve Sesrovires, tornen a militar a les nostres files. D’aquesta manera el club recupera talent format a les categories inferiors.

Dani Ferrer, un central de 23 anys que marca diferències, és un altre jugador que torna al club provinent del BM La Roca. Format a les categories inferiors dels Maristes de Rubí i del St. Quirze, va incorporar-se al nostre club fa uns anys on va coincidir amb l’Hèctor Gómez a l’equip que va jugar les fases d’ascens a Primera Nacional.

L’última incorporació de talents que el club recupera és en Marc Aballí de 30 anys, capaç de ocupar diferents diferents posicions d’atac i defensa. Després d’un breu parèntesi de tres anys durant el que ha estat jugant a l’Handbol Valldoreix, el Marc s’incorpora amb moltes ganes ser un jugador determinant al primer equip.

Finalment, Izan Alonso de 19 anys ocupa la posició de pivot, i s’incorpora a la disciplina del club provinent del St. Vicenç, club a on es va formar, tot i que ha passat per les categories inferiors del FC Barcelona i el HSV Wildau, on va jugar el segon any de juvenil. La passada temporada va tornar com a sènior de primer any al club que l’havia format jugant a Primera Nacional.

L’extraordinari nivell de totes aquestes incorporacions permetran fer un salt de qualitat a l’equip.

Leave a Reply