Inscripcions al campus d’estiu

Després de Setmana Santa obrirem les inscripcions al campus d’estiu. Enguany, com ja us vàrem informar, tornem a Santa Pau, a La Garrotxa, des del dilluns dia 17 fins el diumenge dia 23 de juliol. Ens allotjarem a la casa de colònies Rocacorba del Sallent, que disposa d’unes magnífiques instal·lacions esportives: tres pistes multiesportives exteriors, una pista coberta, un camp de futbol de gespa i piscina, a banda de grans extensions de terreny que ens permetran dur a terme un munt d’activitats a l’aire lliure. Els entrenaments els farem al pavelló municipal de Santa Pau. La casa de colònies està situada a 5,2 km del pavelló i per a fer el trajecte de poc més de cinc minuts llogarem quatre furgonetes de vuit places més conductor.

DCIM\100MEDIA\DJI_0645.JPG

A banda dels entrenaments d’handbol i del torneig nocturn, farem la sortida al parc aquàtic. Com és habitual al campus, amb la inscripció donarem dues samarretes i una pilota. Es podran inscriure al campus nens i nenes a partir de 5è de primària (alevins i alevines de primer any) fins a nois i noies de segon de batxillerat (juvenils de segon any). Les inscripcions estan limitades a 126 places i catorze monitors i monitores del club, amb experiència en el campus, tindrem cura de l’activitat .

Els preus del campus són els següents:

Per a fills i filles de SOCIS i SÒCIES del club: 475 € (1er termini 300 €; restants 175 € abans del 30 de juny). Els germans 460 € (1er termini 300 € i restants 160 € abans del 30 de juny).

Per a fills i filles de NO SOCIS NI SÒCIES del club 499 € (1er termini 300 €; restants 199 € abans del 30 de juny). Els germans 485 € (1er termini 300 € i restants 185 € abans del 30 de juny).

DCIM\100MEDIA\DJI_0591.JPG

Passada la Setmana Santa us farem saber a través de les xarxes socials i el web del club l’inici de les inscripcions i us facilitarem el formulari per a poder inscriure les vostres filles i els vostres fills. Un cop tancades les inscripcions, unes ssetmanes abans de l’inici del campus, convocarem les famílies a una reunió informativa on us donarem tots els detalls del campus i esperem poder resoldre qualsevol dubte que tingueu.

Estem convençuts que la propera edició del campus d’estiu del club serà la millor de totes les que hem organitzat: la casa de colònies i les seves instal·lacions esportives són extraordinàries, i poder tornar al pavelló de Santa Pau ens permetrà fer entrenaments de qualitat.


Xavier Vilella i Héctor Gómez

Coordinadors del campus d’estiu.

Leave a Reply