Héctor Gómez, nou sotsdirector esportiu del club

Héctor Gómez, un dels capitans del primer equip mascu´´lí, ha estat presentat com a nou sotsdirector esportiu de l’entitat, el divendres 24 de febrer. Durant l’acte de presentació, l’han acompanyat el president, Julià López Arenas, i el director esportiu, Joan Sancho.

Un dels objectius de la candidatura de Julià López-Arenas és enfortir l’estructura de la direcció esportiva del club, i amb la incorporació d’Héctor Gómez, la junta directiva del club ha fet un pas endavant, tal com ha indicat el president: «Volem enfortir la direcció esportiva i donar-li gruix, ja que estem convençuts que el club encara pot créixer més. Estem molt contents d’anunciar aquesta incorporació, i és que Héctor Gómez coneix l’entitat i és una persona de confiança de Joan Sancho, així que creiem que és una gran decisió pel club»..

La vinculació d’Héctor Gómez amb l’entitat ve de lluny. Es va formar com a jugador a les categories de base del club, passant per totes elles, fins a arribar al primer equip, sent actualment un dels capitans. El nou sotsdirector esportiu, que també és entrenador d’handbol de nivell 2 (territorial), ha dirigit diferents equips del club, entrenant les últimes 4 temporades conjunts femenins de les categories infantil i cadet. «Vull agrair la confiança de la junta directiva i de Joan Sancho. Soc una persona treballadora i arribo amb moltes ganes de treballar i ajudar a la direcció esportiva, amb l’objectiu de donar continuat al projecte actual» ha afegit el nou sotsdirector esportiu.

Amb aquesta incorporació, el Club Handbol Sant Cugat fa una passa endavant amb l’objectiu de millorar la direcció esportiva. Héctor Gómez, persona de l’absoluta confiança del director esportiu Joan Sancho i que manté una gran relació amb Dani Ariño, entrenador del primer equip, assumirà funcions de coordinació dels equips formatius així com d’acompanyament dels joves entrenadors del planter del cos tècnic del nostre club, donant gruix a l’actual direcció esportiva. «Cada vegada hi ha més tasques administratives i la direcció esportiva no estava tenint la presència requerida en la pista i entrenament. És per això que era necessari l’ajuda d’un sotsdirector esportiu, i no qualsevol, sinó una persona afí a mi i que comparteixi la meva manera de veure el club. Héctor Gómez és una persona molt treballadora i humil i que tindrà un pes en les decisions futures. Espero que en un futur acabi sent el director esportiu del club» ha sentenciat Joan Sancho.

Héctor Gómez s’incorporarà de manera immediata al càrrec. És una magnífica notícia per a l’Handbol Sant Cugat!

Nielo Ballart

Leave a Reply