Felicitació del president al sènior B, CAMPIÓ de la LLIGA CATALANA «ANTONIO LÁZARO» temporada 2022-2023

Ahir, dissabte 1 d’abril de 2023, el filial masculí, el sènior B, va escriure una pàgina brillant que quedarà per sempre més en la història del nostre club: els nois dirigits per Joan Sancho i Joan Cinta es van proclamar, una jornada abans de finalitzar la competició, Campions de la Lliga Catalana sènior masculina «Antonio Lázaro».

L’anterior títol de Lliga Catalana sènior masculina «Antonio Lázaro» el va aconseguir el primer equip, el sènior A, la temporada 2013-14, ara fa nou temporades. En aquella ocasió l’equip va assolir l’ascens a la Primera Divisió Nacional, categoria en la que des de llavors milita el sènior A.

Nou anys feia que el club no aconseguia una fita tan important; fita que aquest cop ha assolit el sènior B, el jove filial format íntegrament per nois de la casa, amb la participació, a més a més, de jugadors del sènior C i del juvenil A del club; una mostra de la bona salut del planter i del bon treball que des de la direcció esportiva es porta a terme.

Campions de la Lliga Catalana! Jugadors del Sènior B, equip tècnic i delegats i afició, ja formeu part amb lletres d’or de la història del nostre club. Enhorabona i moltes, moltíssimes gràcies Pau Gratacòs Batet, Joan López-Arenas Enseñat, Tomeu López-Nieto Veitch, Àlex Loras Ferrer, Bertaud Ludovic Romain, Pol Magano Lorente, Albert Magrans Maristany, Guillem Mallada Losantos, Marcos Montiel Pérez, Hugo Núñez Borges, Joan Omedes de Ribot, Joan Ramírez Aguilar, Miquel Ramírez Aguilar, Pau Ramírez Aguilar, Arnau Ribó Puig, Joan Sangrà Fortuny, Bernat Santafè Porta, Gerard Santafè Porta i Miguel Soler Roldán. Als jugadors ja al sènior A però també amb fitxa del filial Pau Ortega Querol i Pol Salvatella Vidal. Gràcies també als jugadors del Sènior C Xavier Garcia Roldán, Oriol Vega Sabaté i Pol Navarro Roca i gràcies als juvenils Ares Barbero Gómez, Mauri Crespo Nasarre, Guillem Sanmartin Vallmitjana i Eduard Solano Dias. Enhorabona i gràcies també als seus entrenadors Joan Sancho Valera i Joan Cinta Pérez, i als delegats de l’equip Quim Gratacòs Pérez, Quim Loras Alastruey i Juan Antonio Ortega Redondo.

Sou història del club! Força SantCu!

Moment en que la victòria de l’Handbol Molins contra la UEH Calella certificava matemàticament el títol de Campions de Lliga del Sènior B.

Julià López-Arenas

President

Leave a Reply