El masculí guanya i acaba en fases d’ascens a l’equador de la competició

El nostre primer equip masculí ha guanyat 30 a 23 davant de l’Handbol Molins, i aprofita l’ensopegada de l’OAR Gracia Sabadell per acabar en fases d’ascens, un cop acabada la 1a volta de la competició, després del partit del 16 de desembre. No ha estat el millor partit dels nostres, tot i això, els 2 punts han estat claus per arribar a l’equador de la competició, classificats dins de les fases d’ascens.

Inici amb molts dubtes, i és que després de 15 minuts, només hi havia un protagonista: Jordi Sancho, anotant tots els gols (4 a 2). No obstant això, les aturades de Marc Sans eren claus per seguir per davant en el marcador, en una primera part on els nostres nois no estaven mostrant la seva millor versió en atac, però construïen un mur inexpugnable en defensa, per marxar amb l’11 a 9 al pas pels vestidors. El rol ofensiu era protagonitzat per Jordi Sancho, amb 7 dianes en la 1a part.

En la represa, l’olfacte golejador d’Aleix Vaz i Àlex Ortega ens ha permès obrir una escletxa en arrencar el segon parcial (18-14). A més, l’eficàcia de Jordi Sancho des del 7 metres era determinant per mantenir l’avantatge en l’electrònic (24 a 20). Els rivals no han tirat la tovallola en cap moment, però s’han topat amb un superb Marc Sans sota pals, que ha ajudat que els rivals no aconseguissin igualar en cap moment el duel i sumar així els 2 punts (30 a 23).

En acabar el duel, el nostre porter Marc Sans ha valorat el triomf assolit: «És una victòria molt importat per allargar la nostra ratxa de victòria i seguir lluitant per les fases d’ascens. És veritat que en atac hem tingut complicacions, però som una gran defensa i això ens permet arribar on volem».

Amb aquest triomf, i aprofitant la desfeta de l’OAR Gracia Sabadell, els nostres nois acaben la 1a volta de la competició, situats en la 2a posició, dins de les fases d’ascens. En l’equador de la lliga regular, els nois han assolit 10 victòries, 1 empat i 4 derrotes i s’enfrontaran a l’Handbol Sant Joan Despí, el dissabte 13 de gener.

Nielo Ballart

Leave a Reply