Cop sobre la taula del nostre femení per seguir en la lluita per l’ascens

El nostre primer equip femení va aconseguir una victòria de prestigi en vèncer 23 a 25 a la sempre complicada pista de l’Handbol Sant Quirze, el dissabte 16 de desembre. Les nostres noies van mostrar la seva ambició per ser un dels equips candidats a lluitar per l’ascens, i amb una nova victòria (la 4a de manera consecutiva), se situen empatades amb els equips que ocupen les fases d’ascens.

El partit no va ser gens fàcil, i és que en els compassos inicials, l’equip no estava mostrant una bona faceta anotadora, arribant a un desavantatge de 3 gols en l’equador del primer parcial. Les noies, però, no van tirar la tovallola, i aprofitant les bones intervencions de Maria Solà, aconseguíem reduir diferències. A més, la millora de cara porteria va ser fonamental per acabar al pas pels vestidors amb l’11 a 12 (tot i haver errat fins a 12 llançaments en la 1a part).

En la represa, es va tornar a repetir el guió del primer parcial, amb unes rivals mostrant la seva millor versió. Les noies, no obstant això, no es van arronsar, i aprofitaven l’encert d’una endollada Jana Vergara per recuperar la iniciativa en l’electrònic. En els últims minuts, el bon paper sota pals de Maria Estèvez va ser determinant per aconseguir anar tota l’estona al davant i vèncer amb el definitiu 23 a 25.

En acabar el duel, la nostra 1a línia Judith Aguilella va destacar la feina de tot l’equip per sumar els 2 punts: «Érem conscients que era un partit clau per situar-nos a la part capdavantera de la classificació. Tot i que no vam estar molt encertades en l’inici, vam saber defensar molt bé i a poc a poc vam anar capgirant l’electrònic. Vam lluitar totes com un equip, estiguéssim en la pista o en la banqueta. Marxem a Nadal amb la feina feta i el nostre repte és seguir combatent per l’ascens».

Amb tot, les noies se situen en la 5a posició de la classificació, però empaten a punts amb les terceres classificades, la UE Sarrià, darrer conjunt en ocupar les posicions d’ascens. L’equip reprendrà la competició en la penúltima jornada de la 1a volta, rebent la visita de l’Handbol Igualada, el dissabte 13 de gener.

Nielo Ballart

Leave a Reply