El masculí fa els deures, però es queda sense l’ascens amb la victòria de l’Agustinos d’Alicante

El primer equip masculí va escurar fins al final el seu somni de ser equip de Divisió d’Honor Plata, i és que vam guanyar 36 a 28 vers el Bm. Romo, el dissabte 27 de maig. Tot i el triomf, l’ascens no es va poder materialitzar, ja que necessitàvem una ensopegada de l’Agustinos d’Alicante, amfitrió de la competició, que no es va acabar donant.

La presentació dels nostres en l’enfrontament no podia ser millor, i és que des del xiulet inicial, vem demostrar la nostra ambició, obrint una escletxa important (9 a 3), en grans minuts d’Aleix Vaz i Jordi Sancho. Els nostres estaven gaudint, en un recital en el qual s’animava un combatiu Sergi German des de la línia de 6 metres i la potència de Jan Rof (16 a 11). El partit, però, no estava per res decidit i el conjunt basc reaccionava en el tram final, retallant distàncies al pas pels vestidors (17 a 14).

En la represa, tot i que el CB Romo va poder reduir la diferència en només 2 gols (19 a 17), els nostres van despertar a temps, liderats per un Pol Varela excels sota pals (24 a 19). Amb el partit totalment trencat, vam aprofitar la velocitat d’Arnau Domingo i l’eficàcia de Jordi Sancho des del punt de penal per ampliar a poc a poc la diferència (34 a 25). Ja en els darrers minuts, sobre la pista es va viure una festa a l’handbol, entre 2 aficions que vam acabar establint uns vincles importats i amb un marcador final de 36 a 28.

Amb tot, marxem de les fases sense haver aconseguit el preuat ascens, però amb el cap amunt i amb la convicció d’haver plantat cara durant tota la competició.

Nielo Ballart

Leave a Reply