El femení guanya en el comiat de Marta Fernández, després de 20 anys

El nostre primer equip femení s’ha imposat 28 a 27 l’Handbol Gavà B, en un partit emotiu i que ha suposat el comiat de la nostra capitana Marta Fernández ‘Fefe’, després de 20 anys defensant la samarreta, el diumenge 28 de maig. No va ser l’únic adeu, i és que el nostre equip també va acomiadar-se de dos pilars fonamentals com la portera Maria Estévez (10 temporades) i l’especialista defensiva Eli Freixes (13 temporades), dues jugadores que també han fet possible el creixement de la branca femenina.

Tot i els comiats, no totes les llàgrimes van ser de tristor, i és que el nostre femení va jugar un partit molt seriós, que encara que es va complicar en el tram final, les jugadores van saber sumar els 2 punts. Amb aquest últim triomf, les noies van certificar la 5a posició de la classificació de les fases d’ascens, de 10 equips, quedant-se a 6 punts de la 3a posició, posició que donava la darrera plaça d’ascens.

En acabar el partit, la nostra capitana, Fefe, va acomiadar-se de l’equip: «Em fa molta pena deixar-ho, i és que són molts anys compartint moment amb les meves companyes, però ha arribat el meu moment. L’any vinent els anirà molt bé, i els hi desitjo molta sort, i tot i que m’acomiado de les pistes, no ho faig de les jugadores, perquè si una cosa m’ha portat l’handbol, han estat totes aquestes amistats».

Nielo Ballart

Leave a Reply