El masculí es jugarà pujar a Divisió d’Honor Plata a Alacant

El nostre sènior masculí ja sap on es jugarà la seva classificació a Divisió d’Honor Plata, i és que hem quedat enquadrats en el grup A, un grup que es disputarà a Alacant entre el dijous 25 i el dissabte 27 de maig. L’amfitrió de la competició serà el Balonmano Agustinos Alicante, primer classificat del grup E, el grup valencià. A més, en aquest grup estarà també el Bm. Romo Broker Kirol, primer classificat del grup C, el grup basc, i amb el Club BM Bolaños, segon classificat del grup del sud.

El nostre entrenador, Dani Ariño, es mostra satisfet amb el grup que hem sigut enquadrats: «Estem amb equips de molta tradició d’handbol. Tot i això, fins que no comença tot, no podrem saber el nivell, així que ara toca preparar-ho, sense fer gaires elucubracions del nivell del grup. El nostre objectiu, però, és lluitar per la primera plaça i crec que els 4 tindrem opcions».

D’altra banda, el grup 2 jugarà a Corunya i està format per l’OAR Coruña, el Cajasur Córdoba, el Bm. Granollers B i el Bm. Soria, mentre que el grup 3, amb seu a Avilés, ha estat enquadrat amb el Cafés Toscaf Atlètica, el Landbit Lanzarote, l’Handbol Mallorca i l’Helvetia Anaitasuna B. Els primers de cada grup obtindran l’ascens a Divisió d’Honor Plata.

Nielo Ballart

Leave a Reply