El femení demostra el seu talent i suma un punt de prestigi davant el líder

El nostre primer equip femení ha jugat de tu davant el CH Garbí de Palafrugell, aconseguint un punt de molt valor, després d’empatar 30 a 30, el diumenge 14 de maig al Pavelló Municipal de Valldoreix. L’equip ha posat en un seriós compromís al líder de la competició, tenint opcions de vèncer fins als darrers segons, en un partit molt treballat per part de les jugadores; la part negativa, les lesions de Lola González i Helena Ribó.

Les noies han sortit amb les idees molt clares, i aprofitant 2 exclusions rivals, hem pogut obrir una escletxa en el marcador, gràcies a l’eficàcia des de l’extrem d’Aina Fortuny (5 a 3). A més, les nostres jugadores estaven defensant molt bé i Maria Estévez estava col·laborant sota pals. Tot i que les visitants han sabut treure rèdit dels seus contraatacs (8 a 8), el doble pivot de Laia Guerrero i l’habilitat de Júlia Ponce han estat un mal de cap per a les rivals (16 a 12), marxant al descans amb un avantatge de 4 gols.

Després del pas pels vestidors, les jugadores rivals han sortit amb una marxa més sobre la pista, i ràpidament han pogut situar-se a només 1 gol de distància (18 a 17). A més, el CH Garbí de Palafrugell ha seguit fent dels contraatacs la seva millor arma, per situar les taules de nou en el lluminós (20 a 20). Tot i que Martina Pablo ha tret suc d’una doble exclusió (24 a 22), un minut fatídic ens ha deixat amb Lola González i Helena Ribó lesionades. Les nostres jugadores, tanmateix, no han deixat de lluitar, i sota la iniciativa de Júlia Ponce, hem tingut el triomf en les nostres mans (30 a 29). Un temps mort de les rivals quan faltaven 7 segons, però, ha estat determinant perquè el CH Garbí de Palafrugell pogués empatar el matx.

En acabar l’enfrontament, la capitana, Marta Fernández ‘Fefe’, ha lloat el treball de totes les jugadores: «Hem sortit molt bé, amb un atac molt dinàmic i molt regulars, i hem pogut obrir una escletxa. Les rivals, però, han demostrat perquè jugaran l’any vinent a Lliga Catalana, i és que ens han castigat en el contraatac. Hem d’aprendre a minimitzar les pèrdues i arriscar menys en algunes pilotes».

Amb l’empat, les noies de Marc González es mantenen en la 5a posició de la classificació quan queden 2 jornades. El pròxim partit serà a casa del CH La Salle Montcada, el diumenge 21 de maig. «Hem d’aprofitar les 2 darreres jornades per gaudir i trobar sensacions, sense deixar de competir en cap moment» ha sentenciat la nostra capitana.

Nielo Ballart

Leave a Reply