El masculí empata i per primer cop, ja no depèn de si mateix per entrar a la fase d’ascens

El masculí no ha pogut passar de l’empat en la sempre complicadíssima visita a la pista de la UE Sarrià, i és que els nois han empatat 30 a 30 en un partit vibrant, el dissabte 11 de març. Els nostres han tingut llums i ombres durant el partit, i tot i gaudir d’una renda de 4 gols, no han pogut evitar que els gironins ens empatessin el matx en el tram final.

Amb això, els locals han tingut una millor posada en escena i han pogut posar-se primer per davant en el marcador (6 a 4). Els nostres, però, no han tirat la tovallola, i fruit de la velocitat de Pol Salvatella, el joc interior de Sergi Germán i l’encert de Jan Rof hem donat la volta a l’electrònic (7 a 9). Els nois, a més, estaven mostrant els seus millors minuts en defensa, però la UE Sarrià demostrava la seva solidesa com a local i retallava distàncies en el marcador (11 a 12). Tot i les exclusions d’Héctor Gómez i Dídac Pallarès, el masculí no h defallit, i aprofitant el doble pivot amb Sergi Laliga, marxàvem al pas pels vestidors amb el 14 a 17.

En la represa, l’equip ha aconseguit la renda més alta del partit, amb un avantatge de 4 gols. Tanmateix, en el moment de poder trencar l’enfrontament, tornava la desconnexió dels nostres jugadors, aprofitant-ho la UE Sarrià per igualar el matx (20 a 20). A partir d’aquí, el partit ha estat molt més igualat i ambdós conjunts han tingut opcions d’agafar la iniciativa en l’electrònic. Jan Rof, però, ha tornat a fer un pas endavant per recuperar l’avantatge perdut (24 a 27), quan només restaven 10 minuts de joc. En el tram final, de nou, als nois els ha tremolat el pols i no han sabut sentenciar el partit, conformant-se amb l’empat. La part positiva, que per primera vegada en la història puntuem en la nostra visita a la UE Sarrià.

El nostre entrenador, Dani Ariño, considera que el repartiment de punts ha estat el més just: «Crec que hem estat millors en la 1a part, però ells han sabut reaccionar en el 2n temps. Al final ha estat una bogeria que podria haver sigut cara o creu. Sabíem que era un desplaçament complicadíssim, on la majoria d’equips de dalt s’han deixat punts. Hem buscat solucions en defensa i hem tingut bons moments amb diferents sistemes defensius, però no ha estat el nostre millor partit darrere».

Amb aquest empat, l’equip es manté en la 3a posició, però per primera vegada, necessitem fer càlculs per poder estar en les fases d’ascens, i és que el Bm. La Roca, 2n classificat, està 3 punts per damunt. Tot i que tenim un partit pendent, hem de tenir la vista posada en els resultats dels roquerols si volem tenir opcions de classificar-nos per la fase d’ascens. En la pròxima jornada, rebem l’Handbol Banyoles, en la primera final de les 8 que ens queden.

Nielo Ballart

Leave a Reply