El masculí desperta en la 2a part per seguir amb la mirada posada en les fases d’ascens

El nostre primer equip masculí va aconseguir una treballada victòria en la seva visita al CH Bordils, i és que els nois van guanyar 25 a 31 al sempre complicat desplaçament a terres gironines, el dissabte 4 de febrer. Amb això, després d’un primer parcial molt igualat, els jugadors van reaccionar en la represa, i gràcies a una molt sòlida defensa, van poder trencar el marcador per sumar els 2 punts.

Així doncs, la complicitat en atac de Jan Rof i Jordi Sancho ens ajudava a obrir una escletxa en l’inici de la 1a part (1 a 5), no obstant això, un temps mort local trencava la nostra bona dinàmica i permetia al CH Bordils capgirar el marcador (7 a 6). Els rivals, després de la remuntada, van portar la iniciativa en l’electrònic, tanmateix, Mikel Rubiño va mostrar la seva qualitat, per poder marxar amb l’avantatge en el marcador (13 a 14).

En la 2a part, però, els nostres jugadors van sortir amb una actitud totalment diferent, i gràcies a l’encert de Jan Rof i Sergi Germán, agafàvem diferències en el marcador (15 a 21). Tot i l’avantatge, els nostres no treien el peu de l’accelerador, i gràcies a una fèrria defensa, col·locàvem el 16 a 25, encaixant només 1 gol en 15 minuts. En els darrers 10 minuts, els nois van saber mantenir-se per davant per certificar un important triomf (25 a 31).

El nostre tècnic, Dani Ariño, valora el gran treball defensiu de l’equip en els segons 30 minuts: «Vam sortir molt bé després del descans, i vam fer-nos forts des de la defensa, podent córrer i superant la seva defensa. Anàvem molt atents i conscients de la dificultat i vam sumar 2 punts vitals». L’equip és 2n, amb els mateixos punts que l’Handbol Sant Joan Despí, però amb un partit pendent. En la pròxima jornada, rebrem el CH La Salle Montcada, el dissabte 11 de febrer, conjunt que també està lluitant per entrar en les fases d’ascens.

Nielo Ballart

Leave a Reply