El filial femení demostra la seva ambició i obté una de les 6 places per a 1a Catalana

El nostre Sènior B femení ha guanyat el seu darrer partit davant el CE Handbol BCN Sants B per 23 a 27, el diumenge 22 de maig, i acaba en la 3a posició del grup A de les fases d’ascens de 2a Catalana, aconseguint així una de les places per a 1a Catalana. L’equip, així, ha demostrat la seva ambició, i és que tot i saber que no podrà ser equip de 1a Catalana (el Sènior A està en aquesta categoria) no ha deixat de lluitar en tota aquesta fase d’ascens.

La temporada de les noies ha estat excelsa, i és que l’equip acabava la 1a part de la competició líder del grup 1 de la 2a Catalana, després d’un balanç d’11 victòries i 1 empat, assolint així el bitllet per a les fases d’ascens. Amb això, en aquesta fase d’ascens, el filial no començava amb bon peu, perdent els seus 3 primers partits: 21 a 22 contra l’Handbol Gavà B, 23 a 17 contra el CH Igualada i 24 a 28 contra el CH La Salle Montcada.

Tot i aquest mal inici, les noies no van abaixar els braços, i van firmar un gran final de temporada, guanyat 6 dels 7 últims partits: 18 a 22 amb l’Handbol Ribes B, 22 a 19 vers CE Handbol BCN Sants B, 26 a 19 davant el CH Igualada, 18 a 23 contra el CH La Salle Montcada, 29 a 19 contra l’Handbol Ribes B i 23 a 27 enfront el CE Handbol BCN Sants B. L’única derrota, així va ser el 21 a 20 vers l’Handbol Gavà B, sent l’únic equip de tota la temporada que ha estat millor que nosaltres en l’anada i tornada.

D’aquesta manera, el tècnic, Marc González, valora l’esforç de les seves jugadores: «Tot i saber que l’ascens no era possible, nosaltres teníem clar que aniríem a totes i que no regalaríem aquesta fase. Tot i el mal inici, vam superar les nostres expectatives i vam seguir creient fins a assolir aquesta fita, davant de rivals de gran nivell».

Amb tot, González ha volgut destacar la fita de les jugadores del Sènior B: «Estic molt agraït de la seva dedicació, i diria el mateix encara que no haguessin assolit l’ascens. Ningú els ha regalat res i han demostrat que mereixen estar en la 1a Catalana, són molt joves, però pugen molt fortes, i espero que puguin fer el salt al primer equip».

Nielo Ballart

Leave a Reply