El Club Handbol Sant Cugat s’incorpora a SantCugatCreix.

A partir del 17 de juliol d’enguany, el Club Handbol Sant Cugat forma part de SantCugatCreix. Així doncs, es dóna continuïtat i s’enforteix la col·laboració amb els altres quatre clubs santcugatencs que formen part de l’entitat: Club Voleibol Sant Cugat, Club
Rugby Sant Cugat, Pati Hoquei Club Sant Cugat i Club Junior FC.

El Club Handbol Sant Cugat ha vetllat des dels seus orígens per la formació d’esportistes i avui dia és una de les escoles d’handbol més nombroses de Catalunya amb 300 esportistes federats i gairebé 200 en el programa municipal d’esport escolar. El primer equip masculí competeix a Primera Nacional (categoria d’àmbit estatal), el club aposta per un projecte de creixement per a les properes temporades que no oblida l’essència de club formatiu que sempre l’ha caracteritzat, i també treballa per potenciar l’esport femení.

Amb l’entrada a SantCugatCreix, és vol enfortir el treball amb els esportistes de la ciutat en totes les categories i es vol avançar en el camí per què Sant Cugat sigui un referent de projecte esportiu al més alt nivell, i de promoció dels valors que aporta l’esport.

Leave a Reply