El CH Palautordera evita el rècord de victòries seguides del masculí en l’era Dani Ariño

Mal partit del masculí. A vegades, els astres s’alineen i les coses no surten com un desitja. I això és el que li ha passat al nostre primer equip, que s’ha vist superat pel CH Palautordera per 23 a 21, el dissabte 17 de febrer. El penúltim classificat ha estat l’encarregat de trencar el rècord de victòries seguides de l’era de Dani Ariño (9, després de fer-ne 8 seguides al final de la temporada passada) i toca refer-se per seguir lluitant per les fases d’ascens.

Així doncs, l’inici del partit ja era un presagi del qual ens tocaria viure en aquest desplaçament (4 a 1), i és que tot i les bones intervencions de Joan Costa sota pals, els nostres nois no s’estaven trobant còmodes amb una defensa avançada. L’olfacte golejador de Jordi Sancho, però, feia de nou acte de presència (5 gols en 20 minuts), no obstant això, no era suficient per posar-nos per davant en l’electrònic (10 a 10). Al final del primer temps, la potència de Jan Rof i un convincent Sergi German en el joc interior ens permetien marxar amb un mínim avantatge al pas pels vestidors (13 a 14).

En la represa, els nostres semblava que feien un pas endavant, liderats en defensa per Joan López-Arenas. El joc lent i de transicions dels rivals, però, era una llosa per nosaltres, i no trobàvem la manera d’impregnar el nostre habitual ritme, permetent la igualada del CH Palautordera (18 a 18). A partir d’aquí, els nervis i els dubtes s’han apoderat del sènior masculí, que ha vist com el conjunt local agafava una renda de 2 gols (21 a 19). Els nois no han tirat en cap moment la tovallola, però en aquesta ocasió no ha estat suficient, i en un partit per oblidar, certificàvem el definitiu 23 a 21.

Tot i la derrota, confiança plena en aquest equip: seguim segons en la classificació, amb un avantatge de 2 punts respecte al nostre immediat perseguidor, l’OAR Gracia Sabadell. En la pròxima jornada, l’equip rebrà la visita del CH Salle Montcada i més que mai els nostres nois aniran a demostrar tot el seu potencial per assolir una victòria que ens permeti seguir en fases d’ascens, el dissabte 24 de febrer.

Nielo Ballart

Leave a Reply