Una 2a part d’ensomni permet al masculí seguir en la 2a posició

El nostre primer equip masculí va obtenir un triomf molt treballat, i és que els nois van guanyar 34 a 27 al CH Sant Esteve Palautordera, el dissabte 2 de març. La victòria no va ser pas fàcil, i és que en el pas pels vestidors perdíem de 3 dianes; l’actitud en la represa, però, va ser de 10 i això ens va permetre capgirar l’electrònic i mantenir-nos dins de les posicions de fases d’ascens.

Així doncs, inici de partit molt igualat, amb un ritme frenètic per part dels 2 equips i en els quals Jordi Sancho liderava la nostra faceta ofensiva (5 a 5). El bon paper defensiu de Dídac Pallarès i la potència de Jan Rof ens permetien seguir l’alt encert dels rivals, que no estaven disposats a cedir terreny (10 a 10). En el tram final de la 1a part, no obstant això, petita desconnexió dels nostres que donava ales al CH Sant Esteve Palautordera per marxa als vestidors amb un avantatge de 3 gols (13 a 16).

Canvi d’imatge després del descans i confiança plena el nostre joc eren els ingredients claus en l’inici de la 2a part per capgirar el marcador, amb un Joan Costa que abaixava la persiana i amb Jordi Sancho i Sergi German fent gala de la seva complicitat (22 a 17), firmant un increïble parcial de 9 a 1. A partir d’aquí, minuts de glòria per als nostres extrems Arnau Domingo i Martí Ruiz per seguir portant la iniciativa de l’enfrontament (27 a 21). Ja en el tram final, classe magistral de Sergi German en el rebot ofensiu i recital de tirs de Jordi Sancho per acabar vencent 34 a 27.

En acabar el duel, el nostre pivot Sergi German destacava la capacitat de l’equip per capgirar l’electrònic: «Sabíem que era un partit molt important, i tenint en compte el precedent de la derrota en la 1a volta. És un equip que juga molt bé, que té una porteria molt clau i jugadors determinants. No obstant això, hem tingut confiança en nosaltres, quedaven encara 30 minuts, i després d’uns canvis en atac i defensa, hem pogut trobar solucions i hem tingut un atac més fluid. Estem molt contents amb el triomf».

Amb la victòria, el masculí continua situat en la 2a posició, amb un avantatge de 2 punts respecte a l’OAR Gracia Sabadell, immediat rival dels nostres. Precisament, en la pròxima jornada visitem la pista dels sabadellencs, amb l’objectiu d’aconseguir un triomf que ens permeti ampliar l’avantatge i consolidar-nos en les posicions de fases d’ascens, el dissabte 9 de març.

Nielo Ballart

Leave a Reply