Un temps mort amb… Martina Pablo

La tercera entrega del seguit d’entrevistes és la que hem fet a Martina Pablo, l’entrenadora del cadet A femení. La Martina, entrenadora de nivell 1 (monitora d’handbol) és una de les joves entrenadores del club amb més potencial.

Estàs estudiant o treballant, i què estudies o de què treballes? Estudio psicologia

A quina edat vas començar a jugar a handbol? Als 8 anys

A quina edat vas començar a fer d’entrenador? Als 19 anys

Quin és el teu equip europeu d’handbol favorit? El Barça

Quin és el teu jugador d’handbol favorit i per què? L’exjugador Víctor Tomàs, per la seva qualitat, el seu lideratge, els seus valors i la seva fidelitat al seu club.

Quina és la teva jugadora d’handbol favorita i per què? La Sílvia Arderius, per la seva intel·ligència, visió de joc i màgia dins la pista

Tres raons per les quals t’agrada l’handbol i fer d’entrenador?

Perquè és que és un esport d’equip, que és dinàmic i que és molt mental. I fer d’entrenadora per a poder transmetre els meus coneixements, poder veure el progrés de les jugadores i veure com gaudeixen d’aquest esport.

Pots descriure les emocions que sents quan el teu equip juga bé? Satisfacció i felicitat absoluta.

Quina ha estat la pitjor experiència en el món de l’handbol i com la vas superar? A l’entrenament previ a la final de la Copa Federació, vaig caure de cara a terra i em vaig trencar una dent, causant que no pogués jugar la final. Ho vaig superar amb el temps i anant a la final a animar al meu equip.

Sota pressió fas servir alguna eina especial? Com superes els moments de més pressió? Relativitzant la situació i intentant mantenir la calma

Creus que has hagut de sacrificar coses per a poder dedicar part del teu temps a l’esport que t’agrada? Sí.

En la teva opinió, què creus que és el més important perquè els jugadors i jugadores arribin al més lluny possible jugant a handbol? El respecte, l’esforç, la humilitat, el compromís, la motivació, el treball individual i en equip, la cohesió de grup i ganes de passar-s’ho bé.

Un toc personal

Martina, quina paraula et descriu? Perseverant

Quin és el teu plat favorit? Els ous ferrats

Quina és la teva mania més gran? Crec que no en tinc gaires, però si n’he de dir alguna, abans d’anar a dormir he de posar mínim 3 alarmes per a despertar-me l’endemà.

Quin és el teu grup musical o cantant preferit? Coldplay

Quin és l’últim llibre que has llegit o el que més t’ha agradat? L’últim llibre que he llegit ha estat “El món groc” d’Albert Espinosa

A quin país que no hagis anat t’agradaria viatjar? A Austràlia

Si fessis un altre esport, quin seria? Provaria l’hoquei patins

Si poguessis ser una persona diferent per només un dia, qui voldries ser L’Alèxia Putellas

Què és el que més valores en una persona? L’honestedat, la fidelitat, el sentit de l’humor, el respecte i com es comporta amb els altres.

Doncs això és tot! Moltes gràcies, Martina.

Horacio Mayol

Leave a Reply