Triomf del femení per recuperar les bones sensacions i tornar a mirar cap amunt

El nostre sènior femení es va imposar 25 a 16 davant de l’Handbol Maresme Llavaneres, en un duel amb protagonisme per totes les nostres jugadores, el dissabte 4 de novembre. Amb aquest triomf, les noies recuperen les bones sensacions, després d’una dolorosa derrota vers un dels conjunts de la part baixa de la competició, i tornen a mirar amb desig les fases d’ascens.

L’inici del partit, però, va ser feixuc, i és que les nostres jugadores s’acomodaven al ritme de les rivals. L’aparició de Clàudia Ponce, no obstant això, va ser fonamental per poder començar a obrir una escletxa al marcador, una escletxa que va ajudar a incrementar el bon paper sota pals de Judith Serrano i el joc de Martina Pablo, amb el 13 a 7 al pas pels vestidors. En la represa, les noies canviaven la dinàmica, i impulsades per la bona defensa de Paula de Gispert, Helena Barajas i Laia Gamito, començàvem a recuperar pilotes, per sortir amb velocitat al contraatac. L’olfacte golejador de Clàudia Ponce i la direcció de Berta Riba va acabar sent clau per vèncer 25 a 16, en un duel en el qual va destacar el joc coral i l’aportació de totes les nostres jugadores.

En acabar el duel, la nostra 1a línia Martina Pablo va destacar la importància de retrobar sensacions per seguir lluitant per les posicions altes: «Crec que ha sigut un partit lent, i és que ens hem adaptat bastant al ritme de joc del rival i nosaltres hauríem d’haver posat més intensitat. Tot i això, és important que hem jugat totes i totes hem participat en aquesta victòria, que ens dona ànims a seguir treballant per escalar llocs en la classificació, després de la batacada la darrera jornada a casa del CE Handbol BCN Sants B».

Amb el triomf, les noies se situen en la 7a posició de 15 equips, però es troben a només 2 punts de la UE Sarrià, tercer i darrer conjunt en ocupar places d’ascens. En la pròxima jornada, les noies visitaran la pista del CH La Salle Montcada, el diumenge 12 de novembre a les 12 hores, conjunt que compta amb els mateixos punts que nosaltres en la classificació.

Nielo Ballart

Leave a Reply