Triomf clau del masculí vers l’Handbol Sant Quirze en un partit en sintonia màxima amb l’afició

El nostre masculí va aconseguir una victòria de prestigi davant de l’Handbol Sant Quirze en vèncer 29 a 25, el dissabte 27 de gener. A més de la importància de sumar els 2 punts, aquest triomf té molt valor perquè els rivals són un dels rivals directes dels nostres nois per a les fases d’ascens i perquè d’aquesta manera aconseguim tenir-los guanyat l’average particular, en haver vençut també en el partit d’anada.

Els nostres nois van sortir amb les idees molt clares sobre el terreny de joc, i van aconseguir un primer avantatge (9 a 5), aprofitant el moment de dolç de Jordi Sancho, amb 6 dianes. Això provocava el primer temps mort dels visitants i la mixta al nostra central, que, tanmateix, no minvava el joc del sènior, que liderats en defensa per Dídac Pallarès, aconseguia mantenir l’avantatge en el marcador (12 a 8). Les bones aturades de Joan Costa (que a més marxava al pas pels vestidors amb 3 dianes) i l’eficàcia d’Arnau Domingo des de l’extrem ens permetien anar al descans amb el 16 a 12.

En la represa, els rivals no tiraven la tovallola i aprofitaven les exclusions de Joan López-Arenas i Àlex Ortega per retallar distàncies en l’electrònic (19 a 18). Un cop més, pas endavant de la nostra defensa per poder recuperar pilotes i al contraatac tornar a agafar un petit avantatge en el marcador (24 a 19). En el tram final del duel, nervis a flor de pell, però amb grans aturades de Joan Costa i l’aportació en atac d’Aleix Vaz i Àlex Ortega, el nostre masculí era capaç de mantenir la diferència i guanyar 29 a 25.

En acabar el duel, el nostre porter Joan Costa va destacar el suport rebut per l’afició: «En les grans cites l’afició no falla i nosaltres havíem d’estar a l’altura i donar la nostra millor versió. Sabíem de la importància dels 2 punts, ja que virtualment teníem els rivals 1 punt per sobre, i volíem recuperar la 2a plaça. Ha estat un gran partit i vull ressaltar la feina de tot l’equip».

Amb tot, els nois recuperen la 2a plaça de la posició, en aquests moments empatats a punts amb l’OAR Gràcia Sabadell, però amb un partit pendent que tenim davant l’Handbol Sant Vicenç, el qual jugarem el pròxim dimarts 30 de gener a les 21:30 hores. L’objectiu de l’equip serà tornar a lluitar pels 2 punts i situar-nos a només 2 punts del Bm. La Roca, líder de la competició. «Serà un partit de màxima exigència. Els rivals ja ens van guanyar en l’anada aquí a casa i haurem d’anar a totes, perquè l’Handbol Sant Vicenç està fent una gran temporada, sobretot a casa. No obstant això, si traiem la nostra millor versió, tindrem opcions de guanyar» sentenciava el nostre porter.

Nielo Ballart

Leave a Reply