Tot el què has de saber de les nostres eleccions

El club viurà les primeres eleccions de la seva història en les portes del cinquantenari de la nostra entitat, el pròxim diumenge 29 de gener, i és que per primer cop existeixen 2 candidatures: la presentada per Julià López-Arenas, president en els darrers 4 anys, i la presentada per Carles Xifré, vocal de la junta directiva sortint.

A les eleccions només tindran dret a votar els 130 socis i ho podran fer d’11h a 13h i de 16h a 18h a la sala petita, situada sota el pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler presentant el DNI. Les paperetes estaran a disposició dels socis a la mesa electoral, però durant la setmana anterior a les votacions també es podran recollir a l’oficina del club, en horari de secretaria, és a dir, dilluns 23, dimecres 25 i divendres 27 de 18h a 20h. Tots aquells sobres buits es comptabilitzaran com a vot en blanc; mentre que si la papereta està esmenada, trencada o presenta alguna anomalia serà comptabilitzada com a vot nul. El recompte de vots es farà tot just acabades les votacions en un acte públic, i es farà la proclamació provisional de la candidatura guanyadora.

Candidatura Julià López-Arenas

Julià López-Arenas es presenta de nou a les eleccions, després de presidir en club els últims 4 anys. López-Arenas es presenta amb Jose Manuel Álvarez (vicepresident), Gerard Fargas (tresorer), Juan Antonio Ortega (secretari), Helena Puig i Francesc Puigmartí (vocals), Amaya Orio (promoció branca femenina), Joan Ramírez i Anna Maymús (assessorament econòmic), Pere Omedes (cinquantenari), Artur Crespo (comunicació, imatge i disseny) i Horacio Mayol (arts gràfiques). A més, compta amb la col·laboració d’Iñaki Zurbano i del President d’Honor Josep Lluís Rius, EL President Josep March i el President Miquel Catarineu.

 

Candidatura Carles Xifré

Per la seva banda, el fins ara vocal Carles Xifré presenta per primera vegada candidatura. Ho fa amb Guillaume Jonart (tresorer), Paco Giménez, Martí Nicolau, Irene Martínez, Pablo Podestá, Gemma Fernàndez, Sergi Salvó, Àngels Carrasco, Llorenç Ramos, Begoña Ortiz, Enric Jorba, Esther Mula, Marc Heymann i Raúl Bravo (vocals).

 

Nielo Ballart

Leave a Reply