Tenim un equip en cada categoria per primera vegada a la història

Aquesta temporada som 19 equips i 334 jugadors, i per primera vegada en la història, tenim un equip en cada categoria, tant en masculí com en femení. Amb això, tots ells van ser presentats en una Festa de l’Handbol, que vam celebrar el divendres 4 de novembre al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

Així doncs, comptem amb 5 infantils (4 masculins i 1 femení), 4 cadets (3 masculins i 1 femení), 4 juvenils (3 masculins i 1 femení), 4 sèniors (3 masculins i 1 femení) i 2 veterans (1 masculí i 1 femení). «Vull felicitar el club, a la OMET i a tothom que fa possible tenir aquesta base tan potent de nens i nenes jugant a handbol a Sant Cugat, crec que som un club referent a Catalunya pel que fa a handbol base» explicava la capitana del femení, Marta Fernández. I és que aquesta temporada, comptem amb el recent creat equip de veteranes, les quals arriben amb moltes ganes. «Donar l’enhorabona a l’equip de veteranes per iniciar aquest projecte, ara ja per fi podem dir que tenim la branca femenina del club completa, d’infantil a veteranes» continuava la nostra capitana.

Durant la presentació, també vam reconèixer les grans fites aconseguides aquestes 2 darreres temporades: el títol del femení aconseguit en la Copa Federació de 1a Catalana (la temporada 2020/2021); l’ascens a 1a Catalana del sènior B la darrera temporada i la 4a posició del juvenil en el Torneig d’Esplugues i el trofeu com l’equip amb més Fair Play. «Vull agrair a tothom que ha fet possible i continua treballant pel creixement de la branca femenina, que no para de créixer, no només quantitativament sinó també qualitativament. Això ha estat fruit del treball de molts anys i de molta gent» afegia Fernández en referència als exits aconseguits. També vam fer una menció a Roc Bertheas i Mathias Podesta, porters del club escollits millors porters cadet i juvenil en el Torneig d’Anaitasuna.

Finalment, el capità del sènior masculí, Héctor Gómez, va posar l’accent en totes aquelles persones que treballen pel club dia a dia: «Vull agrair a totes les persones anònimes del club que treballen a l’ombra amb l’objectiu d’ajudar-nos a créixer any rere any». A més, Gómez va reconèixer que la grada fa goig d’ençà de la tornada i va agrair tot el suport mostrat per l’afició jornada rere jornada.

Podeu trobar totes les fotografies de la presentació d’equips en el següent enllaç

FOTOS: Toni Freixas

Leave a Reply